Jump to content

info o 407

Lukasts
 Share

Recommended Posts

medo: no to by som si nebol isty, jazdi na tom ako drak a stale fajci :D

ja som toto kupoval za 200 pred rokom, tak teraz by som ocakaval za 200 nadupany model.. a rychla kontrola na sauto.cz mi dava za pravdu. pezoty su lacne.

To je těžké,když se jukneš u nás v bazarech tak se to pohybuje tak kolem 230 a maj nalítáno 150-160km,jako kdyby byli všichni šoféři stejní a jezdili stejné štreky. Když se jukneš do ciziny,tak tam opravdu pod 8000eček nepujdeš,musel by jsi mi štěstí a hlavně jak uvidíš,tak je tam drtivá většina aut co má nalítáno přes 200, co maj mín už zas stojí jinak...buď štěstí nebo jak řekl ,,kajvet - v maximální výbavě 270tis - 290tis cca ,,.

Původně zaslal: martinem2

medo: no to by som si nebol isty, jazdi na tom ako drak a stale fajci :D

ja som toto kupoval za 200 pred rokom, tak teraz by som ocakaval za 200 nadupany model.. a rychla kontrola na sauto.cz mi dava za pravdu. pezoty su lacne.

To ze jazdi jak drak je ok. Aspon levica neni zlenivele :D

No za 200 000CZK asi tazko mozes cakat nadupany model a v dobrom stave. To by som skor povedal ze to bude spodna hranica s dost nejasnou minulostou. :myslim

Plus osobne by som radsej zobral auto s nabehanymi 200000km po nemeckej dialnici ako so 100000 nabehanych napr. po Bratislave alebo Prahe.

\"Plus osobne by som radsej zobral auto s nabehanymi 200000km po nemeckej dialnici ako so 100000 nabehanych napr. po Bratislave alebo Prahe.\" to by som ja nikdy nespravil.. tak ako by som nesiel do starej zenskej. proste dvacitka bude vzdy stavnatejsia nez tricitka:P a to moze byt tricitka akokolvek udrzovana:)