Guest hořa Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Zdravim vas Peugeotaci.Chci se vas zeptat.mam 407Hdi 100Kw.Jak ma spravne ukazovat teplota motoru?ted o vikendu jsem jezdil a docela svizne a teplota mi vylezla na tu prvni carku,co je za 90stupnema.je to tak mozne?v patek jedu do Chorvatska,tak se radsi ptam.jinak kdyz jedu normalne,tak mi teplota vyleze kousicek za 90stupnu.Dekuju za odpovedi:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Je to normálne, kým to nie je v červenom poli niet sa čoho báť. Voda v systéme je pod tlakom preto má vyšší bod varuako 100C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: AnotherOne Je to normálne, kým to nie je v červenom poli niet sa čoho báť. Voda v systéme je pod tlakom preto má vyšší bod varuako 100C. dakujem pekne:papa:papatak snad v patek nebude takovy parak,kdyz budu vyjizdet.jinak jste mi tady strasne pomohli,diky.po dovoleny se ozvu,jak auto slapalo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: hořa Původně zaslal: AnotherOne Je to normálne, kým to nie je v červenom poli niet sa čoho báť. Voda v systéme je pod tlakom preto má vyšší bod varuako 100C. dakujem pekne:papa:papatak snad v patek nebude takovy parak,kdyz budu vyjizdet.jinak jste mi tady strasne pomohli,diky.po dovoleny se ozvu,jak auto slapalo;)A kdyby to bylo v cervenym poli?tak zastavit a nechat to vychladit??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brade Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 No jasně! Mně to do červeného pole vletělo - auto začne hlásit ať zastavíš a nezatěžuješ motor. Když se to stane, vypni klimačku Každopádně zkontroluj si, jestli se ti točí ventilátor - mně ne a proto se mi to stalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: hořa A kdyby to bylo v cervenym poli?tak zastavit a nechat to vychladit??? jsou-li míněny tyto otázky vážně, pak okamžitě zastav,nech motor běžet cca minutu na volnoběh a pak ho vypni--po dobu té minuty obhlídni pod kapotou motor zda neteče někde voda,zda se točí před chladičem ventilátor atd.,pak asi po 15 minutách zkontroluj stav vody v nádobce (pozor na opaření) hlavně okamžitě zastav a situaci řeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Původně zaslal: brade No jasně! Mně to do červeného pole vletělo - auto začne hlásit ať zastavíš a nezatěžuješ motor. Když se to stane, vypni klimačku Každopádně zkontroluj si, jestli se ti točí ventilátor - mně ne a proto se mi to stalo ja ten ventylator ani neslysim.Ale kdyz to ma tolik stupnu a chcipnu motor,tak slysim takovy slabounky huceni.Ze by to byl ten ventylator?Dik za odpovedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 jeste ze zeptam kluci.Pri jaky teplote se zapina ventylator?Abych se na nej mohl podivat,jestli se toci,nebo ne.Jinak jsem to mel napojeny a akorat mi to napsalo,ze mam maly napeti v rele zhaveni.Jinak vse bylo ok.a co kdyby se mi tady ventylator u nas jeste tocil a treba v Rakousku uz ne?tak jsem v hajzlu?To uz asi nikam nedojedu,co?Diky za odpovedi,jste machri tady:super:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts