Jump to content

repro do 306

pug306
 Share

Recommended Posts

cawte cel by som si pozidit niejaku slusnejsiu hodbu do auta aj vredu aj v zadu cize 4x 165mm rozmer bez zosilovaca a SW.....iba s vytlmenim...na radio 4x50w....ale mam v tom brutalni hokej ci do predu vyski a do zadu niejaky stredobas alebo vsae rovnake 3pasma.....bol by som rad keby ste mi poradili co mate vy v autach aby som sa vedel niejak dorazit...najlepsie aj konkretny vyrobok asi :)

Guest Lubk0

Vymyslas blbosti ...

Urcite komponenty ... Tj vyskac a samotne repro zvlast ... Predok aj zadok ...

Neviem co cakas od tej hudby, ale 4x repro bez woofera bez zosiku nic moc nebude aj ked to vytlmis ... To radsi usetri na tlmenie a kup nejaky 4 kanal ... Otazka je aj ake mas radio, jaku kvalitu ... Pokial mas sencor, oravu a podobne, tak to je este horsie ...

Myslim ze taka normalna varianta rozumna cena a kvalita su komponenty od Sinus LIVE ... Dozadu maju take, co peknebasuju, tj scasti nahradia woofer ... Popripade ine zname znacky, neviem aky mas rozpocet . napr Ground Zero, Hertz, Alpine atd ...

tak autoradou mam

http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/kenwood-kdc-w313gy

taky priemer

a tie poziadavky ako hudbu nahlas pri jazde nepustam len tolko aby som stale pocul motor......ani niejak extra basi nepotrebujem.....len ide o to ze s tym povodnim repro pocujem ze aj ked to hra potichu nie je to cisty zvuk hlavne o to mi ide a tu financnu pozozku som planoval nieco kolko 100eciek ale moze byt aj navise zas to neni tak dolezite...

Plnohodnotná hudba z quadro reproduktorů se dá pořešit, ale rozhodně ne způsobem, jakým ti radí Lubk0, nebo za cenu, jakou do toho chceš investovat. Na druhou stranu, nikdo neví, jak moc jsi náročný, takže třeba něco kup a je možné, že budeš spokojený. :super

Guest Lubk0

No ja len dodam, ze aby si bol v obraze, tak p09 je az moc narocny.

Cize realna situacia, sadol by si niekomu do 306 co by mal nejaku hudbu, pustil by ti ju, ty by si jasala ze aka super hudba, a sadol by si tam p09 a povadal by ze je to **** ... A to je realita :D

Za 100 E si ale fakt nevyberes ... To tam kup nejake klasicke magnaty power plus, tie su do tych cien a hotovo ... Ale samozrejme bez tlmenia ...

no ako ja viem ze keby som kupil repro za 20eciek a dam ho tam tak to hra odost lepsei ako povodne......ako tu narocnost som pisal vyssie....cize moc narocny som neni si myslim ale ide o to ze sa tomu moc nerozumiem z hladiska co si mam dat doredu ci 2pasma + vyhibkaa dozadu vyskace alebo vsetky 4 rovnake reproduktory aj vpredu aj v zadu....ja si uz proste niejake vyberiem len toto potrebujem lebo fakt nvm ako to byva v autach....ja viem ze sa vyjadrujem asi ako mongol ale hadam to niekdo pochopi....

tak do predu daj komponenty to je to že máš stredobas reprak s vyhybkou a vyškaš....a do zadu daj neake čisto stredobasy alebo basy alebo tiež komponentne.......podla mňa je dobre ked ti zo zadu idu basi a stredy a vyšky máš v prdedu

tak ja mám seriove repro zatial teda v predu mám menene ale su to neake blbe dvojpasmove (som to take kupil) a v kufri mám repraky ešte a tie su na korekčaku nastavene tak že mi do nich idu len nizke frekvencie takže mi to pekne pasuje vzadu......a je to uplne parada....podla mňa basi zozadu a stredy y vyšky v predu......je to tak riešene už zo serie a podla mňa celkom fajn až na tie papierove repraky :D

Tak já mám v předních dveřích 2 pásmový komponenty a v zadu v platě mám 3 pásmový koaxiály (viz. podpis), je to zapojený jenom na rádio a su spokojené jak sviňa, motor to při jízdě v pohodě přeřve a ještě to má aj ňákó rezervu.

Původně zaslal: vozzyn

Tak já mám v předních dveřích 2 pásmový komponenty a v zadu v platě mám 3 pásmový koaxiály (viz. podpis), je to zapojený jenom na rádio a su spokojené jak sviňa, motor to při jízdě v pohodě přeřve a ještě to má aj ňákó rezervu.

chválím... ;):super já mám taky vepředu i vzadu pioneer, napojené na radio pioneer 4200SD;) jenom nemám výškový... :nevim ale v létě se na tom zapracuje...

Původně zaslal: vozzyn

ten plate si musel pre tie ovali niejak upravovat ?

Vzadu je plato pro 16,5 cm repro (kulaté). Jsou v podstatě dvě možnosti. Pokud nechceš řezat, nebo nemáš prostě šukačku, tak si uděláš čtyří díry a šroubama to připevníš ze spoda (to jsem udělal já). Nebo uděláš oválné díry přimočarkou a posadíš je tam, samozřejmě přišroubovat + dáš mřížky. Ta druhá varianta je pochopitelně lepší. Jinak dozadu bych klidně dal komponetály ...

no som vedel ze vzadu je miesto na 16,5 len rak ludi tam mestilo aj ovali bez rezanie i ked podstatne mensie....ako rezat do toho nechcem mi to pride ako dost zbitocny zasah...radsej kupim ine 16,5 len jak vravis hutam nat tym ci tam nedam redsej niejake komponenty...

Guest Lubk0

Je pravda, ze peugeot09 je moc narocny, ale WINCO ? To co si napisal :D

Ved to musi hrat strach ... Najlepsie basy budu asi vzdy zo zadu, ale s woofra :D

Pokial chces davat repro, dal by som urcite komponenty aj dozadu, aj dopredu ... Proste zvlast vysky cez vyhybku ...

Lubk0 -> ja vim že woofer je vždy fajny na basy ale už som počul fajne basy aj z ovalou v plate.......na moju rockovu a metalovu hudbu to pohode stači ale pre tých naročnejši je woofer vždy najlepši, preto chcem neaky poriadny do kufra :D