Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výfuk 2,0 hdi


prca

Recommended Posts

1000,- je obvykle Polsko, Pokud ti stačí výdrž řádově 2 roky tak klidně toho Poláka. U 406 je koncovka velmi snadno demontovatelná, takže proč ne. Já teď měnil střed a zvolil jsem KLARIUS, prostě jsem si obešel Elit, Kelly a Autobenex a koukal na zpracování. Vyhrál tenhle i když to značku neznám, tak uvidíme. Jinak na manželčinu Pandu jsem teď dával Fenno a za ty prachy ( 1000,- ) super. Zpracování a přesnost taky super.

PS: origo 406 má nerez koncovku, druhovýroba většinou jen pozink nebo šopovanou hliníkem. Nicméně můžeš i povodní nerez koncovku uříznout ( roztáhnout - je tam jen nalisovaná ) a dát na ten novej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a kolik si představuješ, že ti ten zadní ( zdůrazňuju zadní ) díl vydrží? Pokud parkuješ venku a jezdíš jako já 40 tis. ročně v létě jako v z zimě, tak moc značek s výdrží 4 a vice let není. Jedině asi origo. Mimochodem takovej pěknej origo z vrakáče ( cena okolo 500,- ) není marná volba, prtože když vypadá slušně vydrží min. tolik co Polák. Navíc klidně můžeš koupit sedan, protože jen stáhneš koncovku - liší se jen délkou.

[upravil dne 11/7/10 koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vem polaka (nejlevnější)já jsm tedˇpořídil komplet celý výfuk(punčocha,trubky,první druhý díl) plus práce za 5400kč. ptal jsem se jaký je rozdíl mezi výfuky a bylo mi řečeno že cena,i renomované firmy dělají z tenčích plechů a jednopláště aby konkurovali cenou těm levnějším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Mnoho kolegu s 2.0 HDi v Xantiich bylo hodne zklamano z vyssiho hluku po namontovani Walkeru a Bosalu. Nic levnejsiho tady v Nemecku nekoupite. Zvuk prirovnavali jako s deravym originalem od Eberspächeru. Ja jsem koupil za 160€ original Eberspächer a jsem spokojen. Ten puvodni vydrzel 10 let.

Kaja

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...