prca Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ahoj.Objevila se mě díra na koncovém dílu výfuku.Díval jsem se na ceny a jsou v rozmezí 1000-4000kč.Vyplatí se investovat raději vyšší částku nebo koupit ten nejlevnější.Jaké máte zkušenosti.Jakou značku??Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 1000,- je obvykle Polsko, Pokud ti stačí výdrž řádově 2 roky tak klidně toho Poláka. U 406 je koncovka velmi snadno demontovatelná, takže proč ne. Já teď měnil střed a zvolil jsem KLARIUS, prostě jsem si obešel Elit, Kelly a Autobenex a koukal na zpracování. Vyhrál tenhle i když to značku neznám, tak uvidíme. Jinak na manželčinu Pandu jsem teď dával Fenno a za ty prachy ( 1000,- ) super. Zpracování a přesnost taky super. PS: origo 406 má nerez koncovku, druhovýroba většinou jen pozink nebo šopovanou hliníkem. Nicméně můžeš i povodní nerez koncovku uříznout ( roztáhnout - je tam jen nalisovaná ) a dát na ten novej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prca Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 našel jsem toto.Walkr za 1739.Co vy na to.http://www.aaavyfuky.cz/index.php?vyfuk=27201-062-961-50-vyfuk-peugeot-406-combi-2-0-hdi-turbo-diesel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Myslím, že cena je přiměřená, tři roky asi odslouží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 dal jsem poláka za litr z eshopu, přivezou ti ho až domů a vyměníš za deset minut (starý šroub ufikni fričkou) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prca Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 no jaké značky podle vás kupovat.Měl jsem za to že walker je ok.jo a když walkr vydrží 3 roky tak nějaké ty drahé vydrží kolik? [upravil dne 11/7/10 prca] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 No a kolik si představuješ, že ti ten zadní ( zdůrazňuju zadní ) díl vydrží? Pokud parkuješ venku a jezdíš jako já 40 tis. ročně v létě jako v z zimě, tak moc značek s výdrží 4 a vice let není. Jedině asi origo. Mimochodem takovej pěknej origo z vrakáče ( cena okolo 500,- ) není marná volba, prtože když vypadá slušně vydrží min. tolik co Polák. Navíc klidně můžeš koupit sedan, protože jen stáhneš koncovku - liší se jen délkou. [upravil dne 11/7/10 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaštan Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Vem polaka (nejlevnější)já jsm tedˇpořídil komplet celý výfuk(punčocha,trubky,první druhý díl) plus práce za 5400kč. ptal jsem se jaký je rozdíl mezi výfuky a bylo mi řečeno že cena,i renomované firmy dělají z tenčích plechů a jednopláště aby konkurovali cenou těm levnějším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 prca: Koupil jsi nakonec ten Walker? Potřebuji to nyní taky rychle pořešit a tak mne zajímá zda ho internetový obchod pošle obratem po objednání? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsalek Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Mnoho kolegu s 2.0 HDi v Xantiich bylo hodne zklamano z vyssiho hluku po namontovani Walkeru a Bosalu. Nic levnejsiho tady v Nemecku nekoupite. Zvuk prirovnavali jako s deravym originalem od Eberspächeru. Ja jsem koupil za 160€ original Eberspächer a jsem spokojen. Ten puvodni vydrzel 10 let. Kaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts