kaper Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Zdar mam veľkú dilemu skúste poradiť. Mám kamarátku ktorá sa vydala do nemecka a teraz prišla domou a doniesla mi strašne veľa, vecí pre našu budúcu ratolesť. Chcel by som jej niečo kúpit ako vdaku niečo čo by bolo praktické alebo pekné v cene tak okolo 200-300eur. Je to mladá holka ma vlastné byvanie rodinku. Dakujem za nápady a rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 kalové čerpadlo na žumpu, to sa vždy hodí a teraz ma ukameňuješ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 jo hochu to je těžký když ji neznáme..... :-D takovýdle dilema řeším docela často Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Daj jej fotku a mozno nas napadne nieco viac, ale to kalove cerpadlo je dobra vec. Fakt:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaper Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Tak marko to ma teda nenapadlo ani vo sne ale dobre som sa zasmial. Asi máš jedno na predaj ked tak pohotovo núkaš. Moja predstava by bola niečo čo by ako žena mala rada bolo by to praktické( a nemyslím tym vybrátor)alebo niečo čo by si vystavila doma a ked by sa na to pozrela pripomenulo by nás je to, ale ked človek nevie ako ma zariadené Nejakú novinku pomôcku ma malú dcérku 4 roky tej kúpim nejakú hračku. Kamoška je normálna holka 26r. žiadna putka majú tam domček muž je trucker. Ludom čo sa majú dobre sa tažko niečo kupuje. wooody :Skúús dat typy ako si to kedy vyriešil?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Taketo dilemy ma kazdy, inak ten vibrator je svojim sposobom dobry napad, ked je manzel trucker:aut ... a sondovali ste v jej okoli ci sa nestazovala ze jej nieco chyba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Qcko. Manzel? Tak jej kup nejaky vikendovy pobyt vo welness a bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaper Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Původně zaslal: jofo Qcko. Manzel? Tak jej kup nejaky vikendovy pobyt vo welness a bude. Nad takým niečim som rozmyšlal ale je tu sama len s dcérou. Veľká dilema toto nemám takéto veci rád Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Tak nech necha dcerku u rodicov. Istotne sa potesia ked budu mat na prazdninach vnucku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Původně zaslal: kaper Tak marko to ma teda nenapadlo ani vo sne ale dobre som sa zasmial. Asi máš jedno na predaj ked tak pohotovo núkaš. Moja predstava by bola niečo čo by ako žena mala rada bolo by to praktické( a nemyslím tym vybrátor)alebo niečo čo by si vystavila doma a ked by sa na to pozrela pripomenulo by nás je to, ale ked človek nie nemám, žiadne čerpadlo na predaj. Vybrátor ma tiež napadol , ale taký darček sa hodí iba od manžela alebo priateľa (frajera) od ostatných účastníkov je to myslím nevhodné. Inak ma nič nenapadá. Položil si strašne ťažkú otázku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Tak jí nabídni, že ji pohlídáš dcerku a pošli ji s manželkou/ přítelkyní ať se jdou podívat po čem chtějí, nákupy, nějaké masáže, ... . Ona bude ráda, že si chvilku odpočine a ještě se pobaví. Když jim na to dáš těch 300 eur samozřejmě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 No já ji neznám, takže jen těžko radit, ale protože jsem ujetej na hodinky - sám mám cca 20-30 ks v aktivní službě které střídám, tak bych dal kvalitní hodinky. Sportovněji založené dívce Swatch ( dělají se i třeba verze s několika řemínky a tak si vybere podle barvy oblečení ) a nebo decentnější dámě solidní kvalitní automaty. Pokud zvolíš nějakou levnější Švýcarskou značku, nebo kvalitní Japonce jako Seiko či Orient tak se dostaneš do limitu a má dárek, který může být užitečný dalších klidně 20 let. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 kup ji kvalitní žehličku,zaručuji ti,že si vždy na tebe vzpomene:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Původně zaslal: koblih69 No já ji neznám, takže jen těžko radit, ale protože jsem ujetej na hodinky - sám mám cca 20-30 ks v aktivní službě které střídám, tak bych dal kvalitní hodinky. Sportovněji založené dívce Swatch ( dělají se i třeba verze s několika řemínky a tak si vybere podle barvy oblečení ) a nebo decentnější dámě solidní kvalitní automaty. Pokud zvolíš nějakou levnější Švýcarskou značku, nebo kvalitní Japonce jako Seiko či Orient tak se dostaneš do limitu a má dárek, který může být užitečný dalších klidně 20 let. levnejsi znacka hodinek se snad dostane do 300 EUR?? To sme na Ferrari clube ci co??? Ja mam za 40 EUR, a slapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Myslím že práve vo výbere značky hodiniek mu radiť nemusíte, určite sa vyzná ktoré sú kvalitné ale ako nápad na darček je to dobré. Už iba zistiť či dotyčná hodinky používa a kaper má vyhraté. foxo, máš 406ku Peugeota a hodinky za 40 €. Keby si mal to Ferrari tak možno máš takéto hodinky http://www.najnakup.sk/hodinky-panske_omega [upravil dne 11/7/10 pastorek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts