Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Naše policie....


Budhas

Recommended Posts

Původně zaslal: jofo

No mozes si to tak akurat zaarchivovat a nic ine. Stavat sa proti zelenym je niekedy ako trieskat hlavu o stenu a na konci bude hlava boliet teba.

A co ta ikonka motora.

Já jsem to bral jako zábavu a svým způsobem i jako že je to k na*rání, že nás pak je*ou za překročení rychlosti o 10 km/h ....

Čekal jsem, kdo si všimne tý kontrolky....jednou za čas mí pípne chyba ASR/ESP, zatím jsem neměl čas to řešit... ale navypadá to hezky, vím...:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pár pikantních historek by se našlo, ale dám pěkný příklad který si myslím trumfne ledacos. V Milevsku je nedaleko služebny hospoda které se říká \"U soudu\" sem chodí místní příslušníci na oběd. Většinou tak 3- 4 dohromady. Byl jsem tam 3x a vždy měli nejméně 3 z nich malé pivo. Potřetí jsem zároveň s nimi odcházel a ejhle. Nejen, že všichni pijí ve službě, ale jeden z těchto pánů přímo před služebnou sednul za volant služebního auta a spolu s druhým odjeli. Patrně lapat podnapilé řidiče. Neoznámil jsme to, protože se v tak malém městě kde jsem tak často bojím pomsty, ale je to teda síla. A může si to ověřit každý - jsou tam denně cca před 11 hodinou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koblih69: to, že si dá někdo k obědu malé pivo ještě neznamená, že nemůže usednout za volant. Spousta lidí (především chlapů) malé pivo k obědu už za deset minut nenadýchá. Dělal jsem IT technika ve stavební firmě a jezdil jsem často po stavbách, kde si chlapi dávají k obědu malou desítku zcela bětně a je to pro ně jak voda, nemá to šanci s nima cokoliv udělat. Nechci se zastávat policajtů, ale z jednoho malého piva k obědu bych fakt aféru nědělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo taky bych chtěl být příslušník:) To dělá kamarád a jim ani nemůžou sebrat body.... :D Když je někde změří tak se to řeší tak že kolegové co ho chytnou to pouze nahlásí jeho veliteli a ten rozhodne o udělení trestu.... V praxi se to neoznamuje vůbec nebo když už je to vesměs srážka ze mzdy do 1000kč... :D Takže se pak nemůžeme divit že příslušnícií jezdí takto :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...