Koubis88 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Cau lidicky, chtel bych se zeptat jestli jde nejak zmenit podsviceni budiku, mam stary oranzovy na P407 1,6Hdi rok 2005. Da se to nejak zmenit ta barva nebo i barva budiku??? diky za rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Da sa vymenou podsvecovacich LED. Zohnat LED ake chces a vymenit. Nepoviem ti presne kolko ich tam je. A aku farbu by si chcel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Dá........všude vyměnit ledky a že jich tam je hodně.......já to mám taky udělané.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koubis88 Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 kolik jich tam je?? třeba modrou.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Kontaktuj člena \"pp205\" je kousek za Prahou ....má servis na pežo a tyhle vychytávky rád udělá.......samozřejmě za penízky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Dá........všude vyměnit ledky a že jich tam je hodně.......já to mám taky udělané.......... Přemo a mohl by jsi sem dát foto jak vypadá to tvé podsvícení.....dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki407 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 to Přema: nemohl by jsi napsat aspoň cca kolik tam těch LEDek je ? Já elektriku dělám tak bych to zvládnul sám, ale chtěl bych vědět na co bych se asi tak měl připravit. Dík. (Foto by taky nebylo k zahození ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Když vydržíte do večera tak to nafotím, ted je ještě světlo... na budíkách 8 diod pro displej a myslím že 14 na zbytek......určo bych koupil pro jistotu 30 smd diod.......doporučuji neměnit podsvícení ručiček, pokud se nedá dioda fakt přesně tak ručička nesvítí jak má..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki407 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 OK díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Jo a bez dia se do rozebírání budíků nepouštejte....nebo se s nastavením zpět ručiček poserete...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki407 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 to Přema: jo vidíš to na Dia jsem úplně zapoměl, ach jo dneska může být člověk sebešikovnější, ale jak nemá Dia tak nemůže sáhnout na nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Jde to i určo bez dia......ale jen s dia sem nastavoval na přesno všechny ručičky tak půlhodiny....... bez dia bych to já nedělal........ani náhodou...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki407 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 no to se do toho taky pouštět nebudu pokud nebudu mít domluvenou nějakou dobrou duši co mi to nastaví to riskovat vážně nebudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 zde..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 a zde..... [upravil dne 10-3-11 18:46 Přema] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki407 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 to Přema : moc pěkný musím pochválit ty budíky bych si představoval úplně stejně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Prema, ten display na zdruzenom pristroji ti aj zmeni farbu na cervenu ked je vystraha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ano......je tam 16 diod...... 8 na normál a 8 červených......na ty červené sem nešahal..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 tak to je super... to musi byt parada ked to z tej farby skoci na cervenu z oranzovej to tiez dost ukaze ale z tej Tvojej to musi ma \"gule\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomike Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Mne sa skor paci origo podsvietenie a ked je s tym tolko roboty urcite by som sa s tym ne........l. Ale netvrdim, ze toto je skarede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts