MJSytic Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Tak pokud váš kabinový filtr vypadá nějak takhle, tak by to už asi chtělo opravdu vyměnit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 jooo.. tka jsme na tom asi vsichni stejne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Jooo taky jsem letos měnil když jsem čistil klimu a filtr vypadal podobně jako tvůj, předchozí majitel na to asi kašlal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolly1010 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Zrovna dneska jsem měnil kabinovej filt Byl tam od listopadu (od měnění radiátoru topení) do dneška...a vypadal podobně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 No já dneska čistil klimu a taky jsem se zhrozil jak vypadá kabinový filtr... na to, že tam je asi 3 měsíce .... nicmémě po vyfoukání kompresorem bude muset eště chvilku sloužit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Auto na to nejezdi, tak proc to resit? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [upravil dne 10/7/2010 Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Měl by se měnit nejpozději každých 10-15.000 km:) Já osobně to měním s olejem každých 8.000km.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 Typický Méďův přístup:potlesk Ale ty máš na tohle servis, takže ... Jinak jsem se taky setkal kdysi u známého, který si stěžoval na nefunkční větrák (golf 4), že bude muset asi koupit novej. No a když jsem se ho zeptal, kdy měnil kabinový filtr, tak nevěděl o čem mluvím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasy Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 menim dle akutní potřeby, vyčistit, vybrat bordel, vyfoukat vzduchem, vrátit zpátky, posledně když sem vystříkal klimu desinfekci tak sem vystrikal i filtr.. a nic nepachne.. zalezi dle vkusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts