Lukasts Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Zdravím , při jízdě mi stoupají otáčky- automatický sitič mi je drží při nastartování 1200, asi . Po jízdě, když se auto ohřeje mi při jízdě otáčky občas stoupnou na 1800, někdy to vyskočí až na 2100, pak klesne na 1800 a pak kolísá, když dojedu ke křižovatce, tak mi to klesne zhruba k 1000 - pozvolna. Když stojím na místě, tak mi otáčky jdou normálně, je to krokáč? Případně kolik by stál? Je výhodnější koupit nový, nebo z vrakáče? Lukáš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Zkus vyčistit klapku vzduchu, pomůže to. A jinak to asi vypadá na ten krokáč... osobně jsem vzal starší, a zatím drží. Nový tř. v Kelly asi kolem 1600,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasts Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 ahoj, zkusím to, jen jak ten krokový motorek ošetřím? nějakým sprejem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts