Schreck Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Nazdar nadšenci koukal jsem na vlákna nic co by se mi hodilo tak to pisnu sem. Měl jsem problém se spojkou a bylo mi řečeno kup si opravnou sadu, tak jí mmám a když jsem to včera a dnes rozhodil zjistil jsem že je lamela a přítlačák od oleje. Takže v ojeté lamele problém nebyll ale horší je že mám na převodovce v háji hlavní ložisko na hřídeli(asi bude i to druhý) Vůbec tam není klec a kuličky si tam běhaj jak chtěj. Takže DOTAZ - dá se to někdde nechat za rozumnej peníz opravit (za kolik) A nebo prodá někdo převodovku? Mockrát díky tel. 777984486 mejl. Schreck@centrum.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreck Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 Jo a pasu je tam převodovka z 206 1,6 16V do roku 2002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan07 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 vlakno ohledne prevodovek tu uz nekde je.Bylo myslim receno,ze motory ktere maji oznaceni TU,tak by tam prevodovka mela sedet,ale zalezi jak bude sprevodovana,aby ti to pak jelo priblizne stejne jak origos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri106xs Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Hodim to sem.... neznáte někdo délku poloos na S16? Hledal jsem a na prodej je vícero délek, tak abych nesáhl vedle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Vícero délek? To snad ne. Dle mého se to liší přítomností/absencí ABS a tím, jestli je levá, nebo pravá. U spolujezdce je delší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri106xs Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Jde mi hlavně o levou poloosu... Většinou jsem našel délku lehce nad 600, ale také se objevuje levá poloosa, s délkou 448... Nevím, třeba ji výrobce měřil jen od dosedacích ploch na převodovce a náboji kola a hřídele, které jdou do převodovky a náboje nepočítal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106sťák Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 výrobce udává délku poloos pouze ve stlačeném stavu,já kupoval levou poloosu z aci dílů http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitems&catalog=scategory&fulltext=4009P17 a je to i na peugeot 106,1.6 S16 mrkni tam,délka 609mm taky sem stím měl hodně problémy sehnat,ale našel sem [upravil dne 23/7/10 106sťák] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts