Pucmeloun Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Nevíta jestli stačí koupit nějaký pc z vrakáče a dát ho do té kapličky u palubky na starém modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Přečti si toto: http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=8307&page=1 Najdeš, jestli u Tvýho motoru pp jde a jak to zapojit. bacha, at nekoupiš pp do angličáka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincenzo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 caute nevie niekto poradit ako sprovoznit palubny pc na 406-tke r.v.2000?dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo0608 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Tuším to tiež spojazdním. Zaohnal som páčku s prepínačom na PP, displej mám veľký, automatickú klímu, dažďový senzor tak dúfam, že moja BSI PP podporuje. Inak mám ešte jeden veľký displej ale z angličana. Bude fungovať alebo mi je nanič? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts