Birkov Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Prošmejdil jsem všemožné servery a nikde nic.... vypadá to jako by se tu ani neprodávali, nebo je nikdo neprodává. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Myslím že se 607 se s tímto motorem vůbec neprodávala.....v naftě .bud 2,2 HDI nebo 2,7 HDI o 2,2 biturbu v naftě sem neslyšel [upravil dne 9-7-10 Přema] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 http://www.sauto.cz/recenze/8529-peugeot-607-2-2-hdi-biturbo-dve-turba-pro-ctyri-valce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HakTac Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Jsou k mání, jen musíš hledat :-) ale já osobně bych bral 2,7. Přeci jen 2.2 HDI bi turbo je hodně namáhaný motor i když... 125kw není nějak závratný když BMW má 170kw s podobným motorem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 No a vidíš.....i když sem si myslel že ne....tak ANO...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Nemozem moc s tebou suhlasit ze je dost namahani. Je to trochu ina koncepcia ako starsie 2.2 hdi. Ja by som do toho isiel keby boli pekne kusy skor ako do 2.7 uz len z dovodu servisu a ceny dielov. Ono na 2.7 je vsetko poriadne drahe a ani nemusi byt. Staci spomenut napr tlmice, brzdy,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkov Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 no hlavně 2.2HDI biturbo dáte na chip a rázem máte 150KW a to už může jet pěkně :-) Brutall: no právě, vím že existují ale nikdo je neprodává jeté, to musel být klenot:d [upravil dne 9.7.2010 Birkov] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Nepredavaju sa , lebo v tom obdobi ked sa zacala vyrabat tato motorizacia tak zacal klesat zaujem o auta tohto typu, takze ich moc na trhu nie je. A neviem ani preco ich peugeot prestal davat aj do ponuky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Viete nieco nove o tom motorceku co vyvinul psa? Nejaky trojlitrik naftak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujomarian Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Původně zaslal: jofo Viete nieco nove o tom motorceku co vyvinul psa? Nejaky trojlitrik naftak. trebars : http://www.citroen.sk/home/#/citroen-c5-tourer/vykon/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 jofo: 3.0 HDI se montuje například do 407 coupé... TADY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Dik moc. Co som pozeral tak to ma este nizsie emisie ako moj 2.2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinh7 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 musím Vám povedať - som majiteľom 607 2.2 HDi s výkonom 125 kw - a je to super a živé auto - a s biturbom som mal problém tiež a robí to jedna firma v KE ako repas a zrobili mi to za 500 € - pričom v Servise chceli len za biturbo cca 3300 € :roll:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadaver Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Ja mam tiez biturbo a v poho...a to uz mam okolo 75000km...ale zase by bolo dooost trapne mat uz daky problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts