Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

SRAZ 406 coupe


tomaso-t2

Recommended Posts

Mno tomaso-t2 doraz na nejakej PC sraz a nekde se tam potkame...... Zatim jsem vydel nejvetsi ucast coupe na SK sraze a to jsme byly 4kusy... takze patej by bodl...

Preci je to auto jine kategorie.... a clovek si si rozmysly co a jak... tak my jako mensina musime drzet pri sobe... :D

Ne break to jisti.... v kazdem priapde ja se na sray prepravuju v coupe... tak kdyby neco dostav sa,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na ten podzimni sraz, kdyz to pujde rad dorazim. Jinak´nasel jsem to vlakno kde se resila ta francie, ale nevite nekdo jak to odpadlo, bavili se tam o tom a pak to tam utichlo a nic..... neco takoveho by me lakalo i kdyz finance by to pro me bylo dost narocne, ale byl by to zazitek na celej zivot ;) , no jako kdyby se nas tady nekde jselo treba 10-15 kupatek tak myslim ze by to nebylo spatne, sice by to nebylo s zadnym extra programem, jelikoz by se to ani pro tak malo lidi nevyplatilo, ale jako myslim nekde se sjet sednout si pokecat, probrat vsemozne rady a problemy, vyfotit no a kdyz na to prijde tak i nekde prespat :) ... no ale, pochybuju ze se i tech par aktivnich clenu na necem dohodne... takze se asi uvidime az na Pc srazu.. doufam ze bude v tom kostelci .. :roll , ale spis by to mozna chtelo vyhledove se nejak domluvit na ty jizde do te Francie... to je proste takova Mecca.... a aby jsme to zabily uplne tak jet s Parize rovnou na vylet do Pininfariny, rodne domoviny nasich krasavcu.... :D ale to uz by byl asi moc hardcore ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomaso-t2 covece nevim... srazit se ve vetsim poctu ja nevidim jako problem pokud mi to plany dovoli...

Ale ta francie.... jako rad bych se tam mrknul... ale priznam se... francouzky neumim... anglicky tam moc nepochodime... tak jako ne ze nepochodime... ale bude to i tak nase indispozice... takze otazka jako pekny potkat tolik coupe ale co vic z toho muzes miti? s nikym se tam skoro nedomluvis protoze francouzi jsou hrdej nazor a ver tomu ze anglictina se tam tak nebere jak u nas.... a i kdyby... vetsina z nasi i jich zvladne jenom ladnou konverzaci... v jemz vysvetlovat jak tam pridat sedmej a osmej valec asi nezvladnem :D

A jak to tam vypada se muzes mrknou i na webu... je to krasny... ale vzhledem k podminkam a urcitym indozpozicim si myslim ze to pro nas neni uplne lukrativni zalezitost.

Priznam se nevim co bych tam s nema povidal vubec... natoz to nahodit v anglictine... potez koste.... ale vzdicky to jde... ale vzhledem k tomu ze bych rekl ze zapornych veci je dosti od financi az po cas ci cokoliv jineho.... tak se ty kladne veci i kdybych je secetl nemuzou vyrovnat... ale pokdu tma chces jet tak ti fandim.... priznam se ze mam malo casu,... finance by se nasly... ale ten cas... a francouztina neni muj obor... i tak bych se tam jel mrknout a pojedu ale ne na tehnle sraz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

nad Francii jsem uvazoval, ale jen naklady na benzin by vysly na 10k, coz by se kvuli 3 dnum nevyplatilo, takze bych to musel spojit s delsi dovolenou ve Francii.

druha vec je, ze Frantici te na maxisraz nepusti, pokud nemas za sebou minisraz s jinym \"zavedenym\" clenem. temer nesplnitelna podminka, musel bych spolehat, ze dostanu jako exot vyjimku.

jinak minisraz Coupé bych uvital. myslim, ze 5-6 srazuschopnych by se nas naslo... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super , koukam ze se nas tu zacina schazet vice a vice, myslim ze takovych 10 kupatek na jednom miste by bylo celkem realny!!!

Tak co nejake navrhy na misto a priblizne datum?... asi by to byl nejaky patek nebo sobota v srpnu co rikate? Jinak hlavne jde o to misto.... budto to muzeme dat nekde na parkovisti u nejake restaurace na jedno odpoledne a pak udelat spolecnou projizdku... nebo co takhle pod stan do prirody nekam z patka na sobotu???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

budeme muset provest nejake hlasovani co se tyce mista, zikuste hodit par napadu a pak dame hlasovat....... za me: Co napriklad okoli Karlstejna... celkem pekne cesty, spousta zatacek, krasna krajina´= hezke fotky , dost restauraci ... nebo pokud nekdo k dispozici chalupu s velkou zahradou....???:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...