Tornado Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 Vím že už to tu někde bylo, ale moc jsem z toho nepochopil. Takže potřeboval bych seřidit ruční brzdu a nevím v které časti se to děla. Tady na odkazu http://www.elcats.ru/peugeot/detail.asp?smod=D9G&page=D9G%20%204%2047A01A je obrazek, tak kdyby jte nekdo vedel v které části se to děla... A na kolik zoubků je ideální nastavení. Já bych potřeboval tak na 3 zoubky, je to možný? Moc díky za odpovědi Citovat
Tornado Odesláno 2. listopad 2004 Autor Odesláno 2. listopad 2004 Jo a ještě bych potřeboval vědět jestli na to mam jít z vnitřku auta, nebo je to potřeba poštelovat zaspodu. Dííík;) Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 tusim ze v moji prirucce pisou ze se musi zdvihnout zadek, sundat zadni dil vyfuku, pak sundat tepelny stit u nadrze a pak se steluje v miste kde se to lanko rozdvojuje na pravou a levou stranu. jsou tam tusim matka a kontramatka takze povolit pritahnout atd Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 jj, odstup paken od bubnu se da taky stelovat, mas pravdu, to se dela nejakou takovou matkou a toci se s ni sroubovakem ne ? myslim ze to bylo taky vyfoceny v ty my knizce Citovat
Tornado Odesláno 3. listopad 2004 Autor Odesláno 3. listopad 2004 Moc diky! Ted premyslim jestli se do toho pustit... Koupil jsem si totiz loketni operku, ktera omezuje zvednuti rucky jen na 3-4 zoubky. asi to necham na opravu v servisu v ramci podzimni prohlidky, kdy ma byt prace v pripade opravy zdarma. Citovat
Ferry Odesláno 3. listopad 2004 Odesláno 3. listopad 2004 no tohle ti asi jako opravu nevezmou, sice myslim ze na jare rucni brzdu kontrolovali, ale zalezi jak velkej krok na ni mas, pokud tak do deseti zoubku, nic s tim delat nebudou a musel bys jim o to jedine rict a myslim ze pak si to nechaj zaplatit, no zalezi jak v tom servisu jsou vstricny Citovat
marek 406 Odesláno 3. listopad 2004 Odesláno 3. listopad 2004 Zapoměň na nějakou práci zdarma v rámci akce za 99. Dnes jsem tam byl, chtěl jsem aby mě seřídily vůli ruční brzdy. Na to mě bylo řečeno, že ta akce je pouze na prohlídku. Práce zdarma, je pouze při objednání dílu. Jsou to svině pežo?ácký!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nic navíc prostě neudělaj zadarmo.. Seřízení by mě jinak stálo 450 Kč - spros?áci. Tak se to pokusím seřídit sám. V zadum mám kotouče, tak zkusím najít ten šroubek. Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Heh co jsem rikal, zadara to v ramci prohlidky neudelaj , seridej ti mozna tak maximalne svetla Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 2 Tornado: Tomu se říká lenost. Opěrka je určitě sklápěcí a když někde zatáhneš ručku (rojezd, parkování) tak loketku nepotřebuješ a ještě kvůli tomu přeštelovat (roštelovat) fungující ručku...... Citovat
Tornado Odesláno 4. listopad 2004 Autor Odesláno 4. listopad 2004 Me na te prohlidce zjistili sptnej predni tlumic a stabilizacni tyc. Tak jsem teda s tim souhlasil ze si to necham zpravit u nich kdyz je ta prace zdarma. Jeste mi to i sam rikal. No jinak mi taky do toho protokolu napsali, ze mam spatnej tlumic vyfuku. Pritom mu skoro nic neni, rozhodne vymenu nepotrebuje. Asi teda tu rucni brzdu zkusim sestelovat taky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.