GRiMx Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Naštěstí jim nic není ale já bych je doma pak zabil!!! Není to tak dlouho co ty 15ti letý kluci se jeli projet ve favoritu a vjeli pod vlak =/ http://www.novinky.cz/krimi/205513-trinactilety-kluk-ujel-v-aute-policistum-boural-do-sloupu.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Je to o vychove. Kdyz vidim, jak se nekteri \"tatkove\" vytahuji tim, jaky je jejich kluk machr, pac v deseti umi zajet na zahradu, nemuzou se divit, kdyz v puberte toto sameho napadne, ze si s kamosi udela vylet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRiMx Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Původně zaslal: Medvěd Je to o vychove. Kdyz vidim, jak se nekteri \"tatkove\" vytahuji tim, jaky je jejich kluk machr, pac v deseti umi zajet na zahradu, nemuzou se divit, kdyz v puberte toto sameho napadne, ze si s kamosi udela vylet To asi určitě.. já ve svých 13ti bych si nedovolil a ani netroufl sám ani vyjet z té zahrady:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorion Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 To by mě táta v tý době zmydlil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts