SLAVONIX Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Ahoj. Mam taky problem. Vcera som na mojom peugeote 309 gti menil predne tlmice aj so spruzinami ...vsetko prebehlo ok, tlmice som vymenil, zamontoval ale pri jaze tak nad 20 km/h to zacne klepat. ocividne to ide od kolies do prevodovky, lebo to klepanie citit na riadiacej pake...je to dost silne ...na geometrii som este nebol...moze to byt tym? ...diky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Dal si si pozor na poloosi ak si ich mal vytiahnute? Pripadne si mohol zle nasadit horne ulozenie tlmica, to vie dost triast... a je rano, viac ma toho nenapada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAVONIX Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 tak tlmice som mal celku uz zmontovane aj so spruzinami...tak som si ich doniesol z vrakoviska ... ci myslis uchytenie o kastu?...tam sa hadam neda co pokazit...normalne sadlo a zaskrutkovat...co sa tyka lavej poloosy tak sa mi trochu povytiahla tam kde sa nachadza ten kriz myslim...vytieklo mi aj trochu oleja...ale potom som to zasunul opat na miesto...chcem sa opytat...ten kriz je natoceny do nejakeho uhla?-ze ci som ju vlastne nepretocil ked mi vyskocila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAVONIX Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 je mozne zeby vo vnutornom homokinetaku vyskocilo ked som to povytiahol u tej lavej poloosy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAVONIX Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 prosim prosim poradte co s tym klepanim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Máš dobre nasadené a dotiahnuté poloosi? Menil si iba tlmiče alebo i náboj kolesa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAVONIX Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 iba tlmiče ...nič okolo náboja som neuvolnoval... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Potom jedine zdvihnúť, otáčať kolesom a skúsiť zistiť odkiaľ to ide. Vnútorný kĺb poloosi sa prejavuje skôr vibráciami v zábere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 A horne ulozenie tlmicov bolo kedy menene? Resp. nebolo zkorodovane alebo tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAVONIX Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 ...tak klepanie vyriesene - bola to zle zalozena poloos vo vnutornom klbe...moc tlacila na prevodovku a hybala celym motorom...rozobral som to cele, hore som pod dve skrutky dal podlozky aby tlmic smeroval trochu viac od motora, poskladal a uz neklepe...snad tie podlozky tam nenarobia neplechu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Poloosi to su svine... ale nechapem, preco sa to tak zmenilo, ked si vymenil tlmice, hmm:myslim ... zeby si mal ohnuty ten diel ktory drzi tlmic hore? Zaujimave... inak podlozky tam urcite nevadia, ak ti to vyriesilo problem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: SLAVONIX tak som si ich doniesol z vrakoviska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Aha, to s vrakoviskom som si nevsimol ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts