pasy Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Zdravím, po koupi auto chytalo vicemene na drcnuti, a od ty doby je to horsi a horsi... rekneme ted vetsinou chytne cca po 3-4 tym otoceni... svicky sem menil pred cca 3tis km... zmena nulova... nemam tuseni ma nekdo nejaky napad.. ? dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 No, sice nejsu servisák (), ale napadá mě zapalovací rampa nebo vybitá baterie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasy Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 na bat bych to nevydel, jezdim kazdej den , casto i stovky kilometru, a toci dycky rychle, tak jako driv... najeto aktual 282tis... uvidime co ukaze cas.. pravda, kdybych ulovil nekoho kolem se stejnym motorem, dala by se prehodit rampa .. na zkousku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galejda Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Mám stejnej problem ještě s tim že motor za studena nechce v nižších otáčkách tahnout už sem měnil i rampu,čidla a změna žádná tak sem zvedav kdo to vyřeší dřív. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midloch Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 No pokud ti to dřív chytalo dobře a dobře jelo a ty jsi nechal dělat servis po koupi, možná se něco \"nezdařilo\" při opravách. - Vyměň palivový filtr - Svíčky - dělalo to před i po výměně? Jaké svíčky jsi tam dal? Jsou pro tento motor? - Rozvody - jsou nastavené správně? Nemohlo se s nimi hnout? - Hadičky odsávání olejových par a podtlaku - jsou všechny nasazené správně, nejsou prasklé, nemají dírku? Nejlíp by bylo asi zajet na dignostiku. Co kontrolka motoru, svítí? [upravil dne 9/7/10 Midloch] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 taky se mi teď vyskytl problém při raním startu motor nastartuju,ale otáčky spadnou hned dolů a motor chcípne,napodruhý už nastartuju bez problému,když je to teplý nastartuju napoprvý. za jízdy nechcípe...jak jsem tak vypozoroval zlobí to nejvíc nás co máme v autě LPG......,3 dny startuje na první škrtnutí pak zase na druhý,nechávám to zatím být,dělá to jak kdy... [upravil dne 9/7/10 Charlie 1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasy Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 svicky byly bosh, dal sem champion kery podle tabulky sou nahradou za origo peugeoti boshe Rozdil zadnej Rampu zkusim az koupimtu xaru se stejnym motorem, zatim co sem videl dva kousky tak mido oka zadnej nepad.. Pak uz jezdi dobre, kdyz nastartuje, diag mam, vidla teploty ukazujou dobre.. Pal filtr bych zkusit moh je za par korun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Zkus jezdit pár dní jen na benzin. A uvidíš, jestli začne startovat normálně. Já mám ten samý problém a když jezdím několik dní na benzín, tak pak startuje úplně normálně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasy Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 tak to zkusit muzu, je mozny ze RJ se trosku jinak nauci zachazet s motorem.. pac na ba fakt jenom startuju, ujedu na nej cca 100-200m, jak je teplo tak to prepina skoro hned ( 35°C) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasy Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 tak opravdu... na ba sem ujel cca |50km, a chyta hned.. takze pohoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts