Guest hořa Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Cusik Peugeotaci.potreboval bych od vas nutne poradit.Delali mi spojku spojka uz ok.Ale pod odpojeni baterky a pote zapnuti baterky mi vubec nejde zpustit radio.Vubec se nedostanu v menu do ty tabulky na hudbu.A ani nevi,jak se to pousti.Co mam delat?jak se to vubec zapina?Zadny cudlik na zapnuti nemam.Vzdy se mi to poustelo automaticky a ted nic.Prosim o rady,diky:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 zmáčkni čudlík hlasitosti........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Původně zaslal: Přema zmáčkni čudlík hlasitosti........ ten mi ale nejde vubec zmacknot,jen s nim muzu kroutit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Ten čudlík sa zvykol kaziť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 zkus ho trochu povytáhnout a zkusit znova zmáčknout....a taky se dá zapnout rádio na páčce pod volantem........\"src\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Původně zaslal: Přema zkus ho trochu povytáhnout a zkusit znova zmáčknout....a taky se dá zapnout rádio na páčce pod volantem........\"src\" To jsem mackal a nic.Zkusim to zitra povytahnout a zamacknot.Kdyby to neslo,tak jaky mate jeste rady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Vymeniť vypínač, ako píšem, je to známa vada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Uz to jde.Poradne jsem ho zamacknul a hle,radio naskocilo;)Chlapi,co je ta tlusta hadice od chladice k turbu chlazeni,tak mi ted vypadava.Nevim,jestli jsou ty spony v hajzlu,nebo jestli je tam tak velky tlak.Ale hodne krat ty spony rozdelavaly.Poradte,diky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts