Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kam spěje naše dravotnictví


OK406

Kam spěje naše dravotnictví  

  1. 1. Kam spěje naše dravotnictví


  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Ja treba naprosto souhlasim s poplatkem u lekare i za pobyt v nemocnici. Jako naprosto nevyhnutelny krok vidim reformu zdravotnictvi. Ono spouste lidi asi nedochazi, ze kdyz se zrusi poplatky tak to bude proste treba vybrat jinak, tedy zvysenim sazby odvodu na zdravotni pojisteni. To co se zaplati formou poplatku je smesny zlomek z toho co plati za lekarskou peci pojistovna. Takze operovat tim, ze musim zaplatit 700Kc za tydeni pobyt v nemocnici pri slepaku, kdyz za me pojistovna zaplati treba 30.000,- je asi hloupost. Ze jsou pojistovny v bordelu je jina vec, chce to proste reformu.

Jinak poplatek je take dobry na to, aby si k lekari nechodili lide jen tak pokecat a clovek nesedel dve hodiny na chodbe jak trubka.

Jsem pro socialni stat, ale vse ma sve meze a je treba si uvedomit ze stat je financne v haji.

Tot muj nazor, jinak deti mame tri.

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Demo

Já jsem taky pro sociální stát, ale abychom se mohli chovat \"sociálně\", tak na to musí být nejdříve peníze... :)

Ja jsem sice pro socialni stat, ale vseho s mirou. Co me dokaze vytocit do ruda je napriklad progresivni prijmova dan. Absolutne nechapu, proc by mel byt clovek \"penalizovan\" za vyssi prijem. To pak prijde o veskerou motivaci pracovat. Jsem zasadne pro rovnou dan, od toho jsou to procenta. A ta predvolebni hrozba ze strany CSSD mi fakt dala zabrat :D.

Dalsi veci jsou duchody kdy clovek vydelavajici nasobky prumerneho platu dostane prakticky stejny duchod jako clovek pobirajici prumerny plat. To uz ale vyresil soud a stat se s tim bude muset take poprat do tri let. Vyplacet vic nemuze takze pravdepodone snizi odvody na duchodove pojisteni, jenze to zase budou chybet penize. takze porad dokola. Musi se proste setrit a vydrzet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem těm co tu zbrojí proti poplatkům, zkuste se podívat po zahraničních \"pojištěních\" zdravotní péče... Kamarádka v USA platí cca 300 dolarů (tj. nějakých 5.500,- Kč) měsíčně za pojištění, které ji pokryje maximálně transport do nemocnice v případě zdravotních problémů... Veškerá péče, kromě ambulantní, tzn. každé vyšetření, každý specialita, vše je placeno extra a věřte, velmi velmi draze... Ke zdravotnictví a pojišťovnám mám hodně blízko díky profesi, přes 4 roky jsem pracoval i v transplantačním centru IKEM a jen pro příklad, operace srdce jde do stovek tisíců korun, někdy přes milion...

A teď si zkuste Vy bezmozci co tu zbrojíte proti poplatků představit, že to hradíte ze svého... Infarkt myokardu dnes není problém pro lidi kolem 30. roku věku a dost silně pochybuju z Vás, že někdo má miliony na účtu...

Takže příště než vypustíte takové kraviny z huby, tak se zamyslete, jakou péči dostáváte a kolik za to platíte:grr:grr:grr ! ! !

A jestli máte námitek, tak se koukněte třeba na nějaké bristké stránky, které nabízejí zdravotní pojištění a oni Vás ty keci přejdou (mají podobný systém jako USA)!!! Až budete přes pět klacíků za měsíc vyhozavat jen za krytí převozu na ARO! Čtyřčlená rodina x 4, no nevím, jestli pak budete mít námitky... Dvacítka každý měsíc jen za pojištění... Hm, co Vy na to ? ? ?

Teď mluvte:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Supersonic: jenže když se tu porozhlédneš, uvidíš, kde je podstata. Ti lidi si myslí, že to mají zadarmo, protože neplatí těch 30 korun. Nechápou, že to zadarmo není. Proč by nebylo? Vždycky to bylo zadarmo! Viz toto věta ve vedlejším tématu: \"Jk to, že dřív to šlo a ted se musí za vše platit.\"

Chápeš to? Ani já.

Oni nepřijmou zodpovědnost za sebe, protože byli zvyklí, že se o ně stát postaral. Mnozí na to dodnes vzpomínají takřka s dojetím.

Namísto toho se ohánějí tím, že oni (nebo někdo v rodině) má děti, alergii, je zaměstnanec,.....

Jakoby asi všichni ostatní neměli děti ani alergii a byli rentiéři.

A ten můj návrh, aby si vytvořili vlastní společný účet taky neprošel - nikdo ani nenapsal proč. No jistě - protože fňukání je zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BV - vsiml sis, ze v teto \"diskuzi\" je zastancu \"prave kliky\" z Prahy pouze hrstka ?

Vezmu to poporade:

Kurt = Chrudim

Demo = Brno

Zazimir = Trutnov

Milan F1 = Semice

Fusion = Brno

Jenda 309 = Plzen

CNA = Pribram

a prazaci

Medved, Oddie, Supersonic, Neon

Leve kriklouny jsem v rozpisu ignoroval, urcite ale nelze jednoznacne tvrdit, ze cela republika by chtela socialismus, jen Ti prazaci jim to kazi.

[upravil dne 8/7/2010 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem to vyresil a radeji k doktorum nechodim pac mi ani nejde o tech 30,- (one se to teda ve finale nascita a udela to vice :( ) ale jde o princip a ten ze vybiraj jeste penize kdyz si paltim poctive zdravotni pojisteni nechapu, tak si ho prestanu paltit a kdyz pujdu k doktorovi tak to hold zaplatim a argument ze kdyz bych sel do nemocnice na nejakou operaci ze na tohle si palatim ZP neberu. Mesic co mesic platim a jeste doplacet dalsi penize je opravdu zlodejina kord kdyz to jde doktorum do kapes. V cekarne cekem jako blbec jakou dobu nez na me dojde rada a mezitim mem predbehnou halda lidi pac jsou na tom hure chudaci. S popladkama zasadne nesouhlasim a kdyz jsem vcera slysel zlocince s TOP09 ze by je jeste zvedli tak to uz mi hnulo zluci a jedine stesti bylo ze mame velkou a teskou TV jinak sla s okna. Kdyz vemu v potaz jak to funguje tam v tom nasem ustavu jak se chovanci maj dobre jakou peci maj a jeste drzkujou tak bych :blicismajlik proste tohle co na nas s poplatky usili nasi zakonodarci je proste podraz a neverim ze to ty simulanty odradilo jak se ohanili. A nemluve o tom ze na pohotovost uz me nikdo nedostane uz vubec a jeste za to platit tak to uz tuplem. Cloveku tam nepomuzou, vynadaj a jeste oberou o penize proste hnus. Takze nase zdravotnictvi jde pekne do haje alespon pro uplne normalni lidi.

[upravil dne 8.7.2010 paul jane]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...