Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.Má taký malí problém s bezpečnostnými pásmi.Vedie k navijakom oranžový kábel a ja ho mám odpojený a premostený jedným rezistorom.Keď som ten rezistor vytiahol z konektora toho kábla, po naštartovaní sa mi rozsvietila kontrolka airbagu.Konektor som nastrčil do navijáka pásu a i tak sa rozsvietila kontrolka.Môže byť už vystrelený pyrotechnický prach navyjáku? Alebo sa v ňom nachádza ešte nejaká elektronika?:myslim

Odesláno

Vystrelené pyropatróny. Ten odpor je tam preto aby nesvietila kontrolka. Zrejme to auto bolo búrané a pri oprave sa neobťažovali s výmenou. Bolo by dobre skontrolovať i airbagy, zrejme budú tiež takto \"upravené\".

Odesláno

Hajzlíci autičkársky.To si skontrolujem manuálne.Počítač to zrejme neodhalí.A dajú sa nejako skontrolovať tie navijaky či sú v poriadku alebo strelené?Alebo by stačilo skúsiť tam dať dobrý na skúšku?Hádam nestrelí po pripojení.

Odesláno

No ono je potřeba ještě reaktivovat jednotku airbagů aby to bylo OK.

Určitě skoukni i ty airbagy ve volantu a před spolujezdcem jestli tam není to samé jako u pásů. Mohla to být jen malá rána a bouchly jen ty pásy.

Odesláno

No popozeral som ostatné airbagy a vypadá to byť v poriadku .Síce ešte som nepozrel v sedačkách .Vymenil som i pásy za dobré s patrónami a bol tam rozdiel keď som si ich pozrel očividný, ja som tam nemal tie patróny.Napojil som to ako to má byť a nesvieti už airbag.Tak ešte to dám na PC nech mám istotu že to beží ako má.To auto bolo trochu buchnuté čo mi vraveli a len strelili zrejme iba pásy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...