janci.b989 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Ahojte.Má taký malí problém s bezpečnostnými pásmi.Vedie k navijakom oranžový kábel a ja ho mám odpojený a premostený jedným rezistorom.Keď som ten rezistor vytiahol z konektora toho kábla, po naštartovaní sa mi rozsvietila kontrolka airbagu.Konektor som nastrčil do navijáka pásu a i tak sa rozsvietila kontrolka.Môže byť už vystrelený pyrotechnický prach navyjáku? Alebo sa v ňom nachádza ešte nejaká elektronika? Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Vystrelené pyropatróny. Ten odpor je tam preto aby nesvietila kontrolka. Zrejme to auto bolo búrané a pri oprave sa neobťažovali s výmenou. Bolo by dobre skontrolovať i airbagy, zrejme budú tiež takto \"upravené\". Citovat
janci.b989 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Hajzlíci autičkársky.To si skontrolujem manuálne.Počítač to zrejme neodhalí.A dajú sa nejako skontrolovať tie navijaky či sú v poriadku alebo strelené?Alebo by stačilo skúsiť tam dať dobrý na skúšku?Hádam nestrelí po pripojení. Citovat
jara1 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 čau pokud by jsi potřeboval pyropásy tak funkční mam do 307 Citovat
janci.b989 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 no najprv by som to rád vyskúšal či je chyba len v nich. A za koľko ich predáš? Citovat
Dave_k Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 No ono je potřeba ještě reaktivovat jednotku airbagů aby to bylo OK. Určitě skoukni i ty airbagy ve volantu a před spolujezdcem jestli tam není to samé jako u pásů. Mohla to být jen malá rána a bouchly jen ty pásy. Citovat
janci.b989 Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 No popozeral som ostatné airbagy a vypadá to byť v poriadku .Síce ešte som nepozrel v sedačkách .Vymenil som i pásy za dobré s patrónami a bol tam rozdiel keď som si ich pozrel očividný, ja som tam nemal tie patróny.Napojil som to ako to má byť a nesvieti už airbag.Tak ešte to dám na PC nech mám istotu že to beží ako má.To auto bolo trochu buchnuté čo mi vraveli a len strelili zrejme iba pásy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.