Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ktoré sú pohla Vás naj mám kombíka 306 r.v. 2000 Viac o produkte 185/60R14 SAVA PERFECTA 82 T

Akcia

Viac o produkte 185/60R14 BF GOODRICH g-GRIP 82 H 35,00 €

Akcia

Viac o produkte 185/60R14 KLEBER DYNAXER HP3 82 H 35,00 €

Akcia

Viac o produkte 185/60R14 FULDA CARAT PROGRESSO 82 H 35,00 €

Odesláno

Z výše uvedeného bych nevzal nic, když by na chleba nebylo tak asi vzal Savu, nicméně za cca 30 Euro máš u nás Barumky, které budou určitě lepší volba než tyhle 4. Myslím, že u Vás taky budou níž než 35 Euro. Já bych ale spíš 10-15 Euro přihodil a koupil Michelin, který ti vydrží podstatně víc.

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

Z výše uvedeného bych nevzal nic, když by na chleba nebylo tak asi vzal Savu, nicméně za cca 30 Euro máš u nás Barumky, které budou určitě lepší volba než tyhle 4. Myslím, že u Vás taky budou níž než 35 Euro. Já bych ale spíš 10-15 Euro přihodil a koupil Michelin, který ti vydrží podstatně víc.

na firemnej fabii 1.2 mame barumky a na mokrom dost smykaju ...

Odesláno
Původně zaslal: obaf

ujomarian: Mne to robili aj micheliny, nechcem ich uz ani vidiet:grr

samozrejme že sa aj michelinky šmýkajú, niečim sa musela väčšia kilometrová výdrž vykompenzovať ... mna napríklad minulý týždeň Firestony troška vycvičili v mokrej zákrute ...

na normalne pohodové jazdenie stačí akákolvek guma ale ked niekto robí blbosti, tak ho ani ta naj naj naj nezachráni :roker

inač netreba verit ani testom pneu, Fulda carat progreso v jednom roku vyhralo testovanie a v dalšom u nej napísli veľa nedostatkov ...

Odesláno

No ono hlavně musíš posuzovat konkrétní gumu ( rozměr ) a na konkrétní auto, jsou v tom obrovský rozdíly. Z výše uvedených mám následující zkušenosti:

SAVA PERFECTA 82 T - OK, ale nízká km výdrž, slušné i na vodě

BF GOODRICH g-GRIP 82 H - hučí jako prase, víc jsem neposuzoval a po týdnu poslal do světa, podle mě lze hlučností srovnat pouze s Debica

KLEBER DYNAXER HP3 82 H - slušný z uvedených asi na vodě nejlepší

FULDA CARAT PROGRESSO 82 H ani průser ani výhra a podle mě i hodně velké výkyvy v kvalite.

Ano, při klidné jízdě můžeš jezdit na všem, ale.... Pokud se ti barumky nelíbí na mokru tak kromě Kleberu budeš u ostatních asi ještě v horší emoci. U 406 jsem otestoval zimní + letní Michelin, Dunlop, Sava, Kleber Wresdein, Bridgestone, Barum a Continental. Dál už nebudu kupovat nic jiného než Michelin. Důvodem je 2x taková výdrž oproti všemu ostanímu ( snad jen Continental vybočoval ) a jízdní vlastnosti, hlučnost... mi naprosto vyhovují jako na morku tak na suchu. Totéž v zimních.

Ale gumy jsou hrozně individuální věc a co příspěvek to jiný názor.

Odesláno

Ja mám na svojom aute BF Goodrich g-grip. Sú síce smerové takže pri vyšších rýchlostiach sú o trošku hlučnejšie ale jazdím 90% po meste takže mi to je jedno. Inak zatiaľ plná spokojnosť. BF Goodrich mám aj zimné a pred tým som mal takisto BF Goodrich Profiler 2 a zatiaľ nemám dôvod meniť :super

Odesláno

185/60R14 KLEBER DYNAXER HP3 - presne tieto ma kamaratka na C3 ... C3 jku drzia na ceste uplne v pohode, nesmykaju ani za sucha, velmi dobre sa s nimi brzdi, rozbieha, na mokrom povrchu drzia velmi dobre ... Myslel som si o nich nieco ine, ale fakt su velmi dobre, nepostrehol som na nich nic, co by mi vadilo ...

Odesláno

koblih69

nič v zlom, ale nedá mi to si nerýpnuť - ako keby som počul jedného môjho kamaráta - \"goodyear robí najlepšie gumy, iné gumy na aute nechce v živote vidieť\" a hned na to na mna vytiahne komplet zoznam testov kde má vyznačené tie najlepšie :roker:papa

Odesláno

Tak a teraz bábo rad?? Ja som chceôl tie Fuldy. Teraz som tak trochu nalomení k tím BF GOODRICH, alebo Kleber. A teraz ktoré cenovo je to jedno takže už len vaše skúsenosti:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: ujomarian

koblih69

nič v zlom, ale nedá mi to si nerýpnuť - ako keby som počul jedného môjho kamaráta - \"goodyear robí najlepšie gumy, iné gumy na aute nechce v živote vidieť\" a hned na to na mna vytiahne komplet zoznam testov kde má vyznačené tie najlepšie :roker:papa

Testy, který beru vážně jsou ty moje. To jsou jednoduché počty typu Barumky 2 roky, Dunlop rok, Michelin 3 roky... to je příklad zimáků. Mimochodem třeba GoodYear Hydragrip je taky fakt výkvět, a jak praví název hlavně na vodě.... takže můj výsledek je podložen dlouhodobým zkoušením z šestýho bylo teplý z osmýho přechlazený ... jak pravil klasik :D

Odesláno

Kaper, pokial budes moc chciet, vybavim ty prevezenie na C3 s tymi pneu :) Naozaj aspom na tom aute nie je co vytknut ... Ostatne som ani jedny nejazdil, neviem teda povedat ...

Odesláno

Lubko dííík ale vozit sa na cudzom aute ktoré nepoznám ako sa sprava nemá zmysel. Mňa skorej zaujímala trvanlivosť, samozrejme aj jazdné vlastnosti, hlučnosť, ja s mojim kombi niesom žiadny šumacher :D:D:D

Odesláno

Já mám na léto Klebery, ale HP2 (asi čtyři roky starý, kupoval jsem je s polovičním vzorkem) v rozměru 185/65 R14. Spíše jezdím pomalu, ale i tak se mi nikdy nestalo, že mi předek ulítnul, sedí mi to na tom fakt dobře. Na vodě jsou taky velmi dobré, ale na Pirelly P3000 Energy (které jsem měl na P309 v rozměru 165/70 R13) nemají, ale auto bylo lehčí a gumy byly užší. Možná taky hraje roli, že ty Klebery mají jen 4 mm.

Já jsem s nima spokojenej, vím, že se na gumy mohu spolehnout. Co se trvanlivosti týče, nemohu sloužit, dlouho s nimi nejezdím, ale kdyby vydrželi dvě sezony, tak to bude super za 800 Kč :D

Odesláno

Kaper: Pokial ti ide o hlucnost, tak goodriche nekupuj:(

P.S.: Pri tvojom jazdeni by ti stacili aj neake protektory z tesca za 35e vsetky styri.;)

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Kaper: Pokial ti ide o hlucnost, tak goodriche nekupuj:(

P.S.: Pri tvojom jazdeni by ti stacili aj neake protektory z tesca za 35e vsetky styri.;)

To či si tým chcel povedať ja sa o svoje autíčko starám a jazdím pekne kludne. Ale ja hlavne preto že bude miminko a aby sa niečo nestalo manželke mám tam také staré michelini a už sa bojím.:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...