dobrmik Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 jak je to s vykucháním katu?musí se něco v dia.??nějaký výrazný zhoršení vuči motoru?? Citovat
martis Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 ale vies ze cez emisnu neprejdes!! ked ho vykuchas! a keby si kupil nejaky univerzalny? alebo lepsia otazka preco to chces urobit? Citovat
Radek 306 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 dneska je to tak, že auto na emise jezdit nemusí a druhá věc je, že se zlepší rekakce na plyn no a když nemá člověk co dělat tak se touhle činností trochu zabaví Citovat
martis Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 ako ze ist na emisiu nemusi??? nechapem,ja mam ist na emisnu.jasne neoficialne ist nemusi ani na stk. ci v cz sa nerobi emisna?? Citovat
dobrmik Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 martis:neptám se na emise.... to víš že tu máme taky emise+stk..... jen se mi jedná o motor skrz diagnostiku..... Citovat
Chepp Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Nechapu proc tu podavate milne informace.... Jelikoz sem si nechal kat vyriznout a dal sem tam trubku.... tak se trosku ztraktorovel zvuk.. .ale jinak to jede lepe... Takze pro vsechny dnes a opetoven katalizator na nasich HDi nema zadny vliv na emise, omezuje hodnoty ktere se na emsich nemeri... Nemusis nic delat na dia.... jen to potom projed... pro lepsi pocit a da se rict placebo efekt..... Protoze pokud nemas kat uz po smrti ze je totalne ucpanej, tak nevidim duvod proc by to mnelo hnat lepe... aby to clovek poznal... placebo. A Ale ja ho nemnel... skoda... dodatek: jo a k zhorseni motoru.. nejak to nechapu... ale je to jenom ekologicky koncovi element... jen to bude trosku vic chrochtat protoze tam nebude co by to tlumilo... ale jinak to nic s motorem neudela, maximalne jak sem psal pokud ho mas pricpanej tak rozdil znatelne poznas... pokud mu nic neni... asi placebo... [upravil dne 29/6/10 Chepp] Citovat
dobrmik Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 tak určitě kat by měl vytvářet nějakej tlak zpět do svodu......takže třeba kvuli turbu...nevím jestli placebo....četl jsem tu na 207 že je to znát... Citovat
Chepp Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 ne ze bych tomu rozumnel... ale turbo zene vzduch do lacu k pistum a tam se stlaci a buchne a ptoom odejde pric.... pri tom by mneli byti nasavaci kanalky zavrene... takze to mi pripadne jako ze nee... prave ze kdyz to tam nic nebrzdi tak by ty plyny mneli rychleji mizet pric... ale vubec tomu nerozumim... Citovat
koblih69 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 ... možná až jednou v motorech nebudou ventily... v těch ostatních případech vždycky trvá než se ventil otevře a než sezavře. Rozepisovat se o tom, že pokud se ubírá protitlak musíš reagovat změnou vačky abys zabránil podpalování ventilů asi nemá smysl. Tady už to odborníci dávno vyřešili a že je tam lambda? A jak funguje? Co na tom Citovat
kobr Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Opravdu, je to vynález. Omotám výfukové svody a hned mám větší výkon. Co to jsou dneska za blbosti. Asi takové, jako zrušit filtrbox a taky mám větší výkon na základě teorie, co mi jakoby brání v průtoku, to odebírá výkon:D:blicismajlik Citovat
Bjukemen Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 ..u nafty to celkom tak neplatí že musí byť protitlak..jazdil som na roznych diesloch kde som prevadzal rozne upravy na vyfuku atd. a nikde mi neodišlo ani turbo ani nič..turbo sa pretačať nemože lebo na to je tam bud obtokovy ventil alebo regulacia lopatiek.. ..ja mam na svojom peugeote Fap preč a aj Kat preč je tam leno holá trubka a na konci origo tlmič auto taknajazdilo u predošleho majitela 20 000km bez zavad.. ..čiže kat off je možne urobiť bez važnejšich nasledkov a kym sa u nas nebudu merať komplet emisie aj u dieslov nieje sa čoho bať..na dymivosť kat nema vpliv... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.