hakl3624 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Ahoj všichni! Na TK mi zjistili, že mě málo brzdí levé zadní kolo na ruční brzdu. Přitom pedálem brzdí obě kola stejně dobře, takže brzdy jako takové budou asi OK. Dnes jsem vytáhnul lanko od ruční brzdy a na pohled se zdálo být v pořádku, tak se mi hned nechce kupovat nový, když by to třeba vůbec nepomohlo. Napadá vás čím by to ještě mohlo být? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 lanko muze vypadat dobre ale muze by vytahane ja bych koupil nove lanovody a melo by to byt ok :-) Citovat
Jindras Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Zas tak se nevytahá.většinou na něm praskne izolace a začne korodovat zevnitř..pak může i prasknout.... Citovat
lassa Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Měl sem stejnej problém technik na stk mi řek že mám rezavej lanovod a proto mi to nebrzdí, koupil sem nový a vyměnil ale nic nic nezměnilo, nakonec sem zjistil že vše bylo v nastavení samostavu po seřízení už sem stk prošel Citovat
hakl3624 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 A co je to prosím ten samostav... Máš na mysli to vahadýlko za ruční pákou, který drží lanka a seřizuje se matkou? Pokud jo, tak v tom problém není, pokud to totiž přitáhnu tak ,aby mě levé kolo dobře brzdilo, tak to pravé je i při povolené ručce naplno zabržděné... Citovat
lassa Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Ahoj tím samostavem sem myslel toto - Citovat
Guest servisman Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 samostav pokud je ulomený plíšek a tím pádem nefinguje dá se pootáčením kolečka samostav upravit ale jde to velice blbě přes díru co se dává šroub kola.Jde to blbě ale dá se to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.