trebor Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 tak jelikož nafta v Ostravě už je i za 32,80 tak jsem se pídil po tom jestli není někde levněji a tot jsem našel na focus clubu:V sobotu jsem bral v Chalupkach v Polsku za 4,26zlotych na Orlen, jinak pak dal od hranic za stejnou cenu byl i Shell atd... cca 26,9Kc nemá někdo zkušenost co Hdi na tuhle naftu ? PKN Orlen? Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 PKN Orlen je největší zpracovatel ropy v PL, mj. vlastní i Unipetrol. V garáži tu naftu nevyrábějí. Nic neřeš a tankuj. Citovat
ujomarian Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 pre porovnanie - nafta v Čadci 1,135 €/l, Bielsko Biala 4,19 Zl/l = pri kurze 4,08 Zl/€ = 1,027 €/l pridavam VIF a spokojenost Citovat
Laďa Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 nemá někdo zkušenost co Hdi na tuhle naftu ? PKN Orlen? A myslíš že poláci jezdí s auty kde mají motory HDI do česka nebo německa? Taky tam tankují. Jinak orlen je majitel naší benziny. Citovat
BV406 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 ten orlen v chalupkach uz jsem testoval a zadny problem v chalupkach maji tusim klasickou naftu pokud si vzpominam, ale jinde maji take vervu diesel na svych pumpach ... Citovat
brutall Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 A myslíš že poláci jezdí s auty kde mají motory HDI do česka nebo německa? Taky tam tankují. ...no jo, ale Poláci vyrábějí náhradní čerpadla do nádrží pro HDI. asi vědí proč. Citovat
Kurt Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Jo, třeba proto, že je exportujou k nám. Citovat
nikol Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Zdarec, já jezdím skoro dva roky do Ratiboře na Shellku (dokonce mám jejich smart kartu), Ale přidávám i Wif (aditivum) a nemužu si na nic stěžovat.Dokonce jsem i párkrát čepoval na Orlen ten jejich nejlepší Vervu.Ale nepozoroval jsem něco extra tak jsem začal znova jezdit na Shellku.Ať se daří Citovat
kobr Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Při cestách po Polsku musím čepovat naftu (polskou, jak jinak) od BP a nemám problém Citovat
Sagic Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Já tam taky jezdil, bral jsem na Shell, ale od ty doby, co mi den před Vánoci zamrzla nafta v -13 jsem tam už nejel.. Citovat
trebor Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 no shell v ĆR podle mě nemá nejlepší pověst co se týče nafty , asi nej je u nás benzina ,dle nějakého testu ....co jsem kdesi četl...tedy zkusím orlen+VIF a uvidí se , a jestli ještě u nás podraží bude to jasná volba tankovat v PL.... Citovat
Chepp Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 ten orlen je ok... s HDi nemuzu nadavat... pridaval sme VIF.. .a nemnel sem jediny problem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.