Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jelikož nafta v Ostravě už je i za 32,80 tak jsem se pídil po tom jestli není někde levněji a tot jsem našel na focus clubu:V sobotu jsem bral v Chalupkach v Polsku za 4,26zlotych na Orlen, jinak pak dal od hranic za stejnou cenu byl i Shell atd... cca 26,9Kc :D

nemá někdo zkušenost co Hdi na tuhle naftu ? PKN Orlen?:myslim

Odesláno

PKN Orlen je největší zpracovatel ropy v PL, mj. vlastní i Unipetrol. V garáži tu naftu nevyrábějí. Nic neřeš a tankuj. ;)

Odesláno

nemá někdo zkušenost co Hdi na tuhle naftu ? PKN Orlen?:myslim

A myslíš že poláci jezdí s auty kde mají motory HDI do česka nebo německa? Taky tam tankují. Jinak orlen je majitel naší benziny.

Odesláno

ten orlen v chalupkach uz jsem testoval a zadny problem :)

v chalupkach maji tusim klasickou naftu pokud si vzpominam, ale jinde maji take vervu diesel na svych pumpach ...

Odesláno

A myslíš že poláci jezdí s auty kde mají motory HDI do česka nebo německa? Taky tam tankují. ...no jo, ale Poláci vyrábějí náhradní čerpadla do nádrží pro HDI. asi vědí proč.:D

Odesláno

Zdarec, já jezdím skoro dva roky do Ratiboře na Shellku (dokonce mám jejich smart kartu), Ale přidávám i Wif (aditivum) a nemužu si na nic stěžovat.Dokonce jsem i párkrát čepoval na Orlen ten jejich nejlepší Vervu.Ale nepozoroval jsem něco extra tak jsem začal znova jezdit na Shellku.Ať se daří:super

Odesláno

no shell v ĆR podle mě nemá nejlepší pověst co se týče nafty , asi nej je u nás benzina ,dle nějakého testu ....co jsem kdesi četl...tedy zkusím orlen+VIF a uvidí se , a jestli ještě u nás podraží bude to jasná volba tankovat v PL....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...