Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Petano

Take se vam zdaji sluchatka sony nejlepsi na svete?

;):papa

Sluchátka SONY sou pěknej **** a tyhle zmalovaný selský truhly to už nevytrhnou.

So to je napsal sem S H I T a udělalo to místo toho hvězdičky copak je to nějáká stránka mravní osvěty a člověk tu nesmí definovat kvalitu některých výrobků ?

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Dodně doré jsou od JVC a jěště jedné firmy ale u té jsem zapomněl jméno!!:(:papa

KOSE.BOSSE a SH například že by JapanVictoryCompany dělala hodně dobrá sluchátka slyším poprvé.

[Editován dne 27/10/04 vector]

Odesláno

Jinak chlapi, začínám mít pocit, že fakt existujou lidi, co prostě rádi pruděj a už jen z principu jsou proti fšemu, co se líbí ostatním. Nemusim ani číst některý příspěvky a přesně vim, že ten dotyčnej prostě za každou cenu musí ukázat, že zná i lepší věci a proto začne s kritikou se vším všudy! Co si o tom myslíš Vectore? :P Jde o h*vno, jen o pitomý sluchadla, ale tohle mi už vážně jebe!

Odesláno
Napsán autorem Operator

Jinak chlapi, začínám mít pocit, že fakt existujou lidi, co prostě rádi pruděj a už jen z principu jsou proti fšemu, co se líbí ostatním. Nemusim ani číst některý příspěvky a přesně vim, že ten dotyčnej prostě za každou cenu musí ukázat, že zná i lepší věci a proto začne s kritikou se vším všudy! Co si o tom myslíš Vectore? :P Jde o h*vno, jen o pitomý sluchadla, ale tohle mi už vážně jebe!

Taky jsem si už všiml,že Vector je věčnej prudič.Ale když ho to baví....

Odesláno

Můj favorit ve sluchátkách je jednoznačně KOSS. Konkrétně Porta PRO. Jsou super skladné (táhám je v brašně u notesu), nejsou uzavřené (nepotí se mi uši) a dynamika zvuku super!

:papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Sony sluchátka jsou neskutečný krámy a ty dvě baby jsou vhodný tak na opření kola, vadí ti, že řeknu svůj názor ? Ty truhly se ti můžou třeba líbit to je asi otázka vkusu nebo co to máš jestli tě berou, ale SONY neokecáš. Je to jedna z firem od které bych si sluchátka nikdy nekoupil a ani zadarmo bych je nechtěl. Jestli to měl bejt jako vtip tak sem ho moc nepochopil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...