Petano Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Take se vam zdaji sluchatka sony nejlepsi na svete? Citovat
Tazman Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Dodně doré jsou od JVC a jěště jedné firmy ale u té jsem zapomněl jméno!! Citovat
vector Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem Petano Take se vam zdaji sluchatka sony nejlepsi na svete? Sluchátka SONY sou pěknej **** a tyhle zmalovaný selský truhly to už nevytrhnou. Citovat
vector Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem Petano Take se vam zdaji sluchatka sony nejlepsi na svete? Sluchátka SONY sou pěknej **** a tyhle zmalovaný selský truhly to už nevytrhnou. So to je napsal sem S H I T a udělalo to místo toho hvězdičky copak je to nějáká stránka mravní osvěty a člověk tu nesmí definovat kvalitu některých výrobků ? Citovat
vector Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem Tazman Dodně doré jsou od JVC a jěště jedné firmy ale u té jsem zapomněl jméno!! KOSE.BOSSE a SH například že by JapanVictoryCompany dělala hodně dobrá sluchátka slyším poprvé. [Editován dne 27/10/04 vector] Citovat
Petano Odesláno 28. říjen 2004 Autor Odesláno 28. říjen 2004 Jezis vy jste teda .. .vzdyt o ty sluchatka vubec nejde .... jinak shenhainser to jisti Citovat
vector Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 Napsán autorem Petano Jezis vy jste teda .. .vzdyt o ty sluchatka vubec nejde .... jinak shenhainser to jisti Takže jde o ty truhly ? Citovat
acatt Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 jedine KOSS.. ale s tymi zenskymi by som urcite prezil aj Sony Citovat
John Odesláno 28. říjen 2004 Odesláno 28. říjen 2004 SONY ee... ale ostatek na těch fotkách pěkny.. Citovat
Fusion Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 ja mám Sennheisery, bomba... a těm babám bych řekl že mám lepší než nějaký Sony Citovat
Operator Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Napsán autorem Fusion ja mám Sennheisery, bomba... a těm babám bych řekl že mám lepší než nějaký Sony Nevěřim, ukaž!!! :papa Citovat
Operator Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Jinak chlapi, začínám mít pocit, že fakt existujou lidi, co prostě rádi pruděj a už jen z principu jsou proti fšemu, co se líbí ostatním. Nemusim ani číst některý příspěvky a přesně vim, že ten dotyčnej prostě za každou cenu musí ukázat, že zná i lepší věci a proto začne s kritikou se vším všudy! Co si o tom myslíš Vectore? Jde o h*vno, jen o pitomý sluchadla, ale tohle mi už vážně jebe! Citovat
sloters Odesláno 30. říjen 2004 Odesláno 30. říjen 2004 Napsán autorem Operator Jinak chlapi, začínám mít pocit, že fakt existujou lidi, co prostě rádi pruděj a už jen z principu jsou proti fšemu, co se líbí ostatním. Nemusim ani číst některý příspěvky a přesně vim, že ten dotyčnej prostě za každou cenu musí ukázat, že zná i lepší věci a proto začne s kritikou se vším všudy! Co si o tom myslíš Vectore? Jde o h*vno, jen o pitomý sluchadla, ale tohle mi už vážně jebe! Taky jsem si už všiml,že Vector je věčnej prudič.Ale když ho to baví.... Citovat
destiny Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Můj favorit ve sluchátkách je jednoznačně KOSS. Konkrétně Porta PRO. Jsou super skladné (táhám je v brašně u notesu), nejsou uzavřené (nepotí se mi uši) a dynamika zvuku super! Citovat
vector Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Napsán autorem Operator Jinak chlapi, začínám mít pocit, že fakt existujou lidi, co prostě rádi pruděj a už jen z principu jsou proti fšemu, co se líbí ostatním. Nemusim ani číst některý příspěvky a přesně vim, že ten dotyčnej prostě za každou cenu musí ukázat, že zná i lepší věci a proto začne s kritikou se vším všudy! Co si o tom myslíš Vectore? Jde o h*vno, jen o pitomý sluchadla, ale tohle mi už vážně jebe! Sony sluchátka jsou neskutečný krámy a ty dvě baby jsou vhodný tak na opření kola, vadí ti, že řeknu svůj názor ? Ty truhly se ti můžou třeba líbit to je asi otázka vkusu nebo co to máš jestli tě berou, ale SONY neokecáš. Je to jedna z firem od které bych si sluchátka nikdy nekoupil a ani zadarmo bych je nechtěl. Jestli to měl bejt jako vtip tak sem ho moc nepochopil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.