Duin Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Ahoj mam problem, pri pomale jizde v kolone mi extremne stoupa teplota motoru a zjistil jsem, ze mi nefunguje vetrak. Vytah jsem jej ven a zkusil primo na 12V a nic - uplna mrtvola, pokud misto vetraku pripojim treba 12V zarovku, tak se rozsvecuje pri zapnuti klimy, takze je to myslim jasne. Prvni otazecka by byl, jestli se nekomu doma nevali motor do sahary doma (samozrejme za uplatu). Mam restyl, jednovetrak dvourychlostni sahara, prumer vrtule cca 38cm. Uz se mi to stalo dvakrat, ze jsem uvizl v kolone, teplota vody cca 110 a stacilo otevrit okna a pustit naplno topeni s vnitrnim ventilatorem. Teplota se umoudrila, klesla na 90 stupnu a vic uz nestoupala i kdyz jsem stal v kolone dalsi 2 hodiny. Citovat
kobr Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Závadu máš :papazjištěnou a co ji teď opravit? Vyměň uhlíky a máš to hotový Motor jde určitě nedestruktivně rozdělat na díly Citovat
Duin Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 Zbezne jsem prohledl telo motoru a nevypada to ze by sel nedestruktivne rozdelat. Navic se mi nedari sundat vrtuli z osy motoru. Povolil jsem sroub s krizovou hlavou (levy zavit) a snazil jsem se stahnout vrtuli z osy motoru a nic. Rano zkusim objet dve vrakoviste, treba tam neco objevim za rozumnou cenu a pokud ne, tak objednam novou a chvili budu jezdit bez sahary. Podle tech problemu s teplotou bych rekl, ze nefunguje jiz minimalne mesic. Citovat
koblih69 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Motor se prodává na vrakáči za 700-1000,- rozdělat jde ( zadní víčko ne na několika místech roztemované ... ) já můžu nabídnout samostatnou tu desku s prakticky novými uhlíky. Rozebereš ho bezproblémů se základním vybavením garáže. Vrtule jde stáhnout taky i když bývá trochu zarostlá. Vzhledem k tomu, že levý závit jsi objevil tak už nic nebrání. Citovat
Duin Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 Protoze jsem byl v casove tisni (odpoledne jsem jel do zahranici), tak jsem se nepatral s tim jak motor rozdelat. Zajel jsem na vrakoviste a koupil celou druhou saharu (tu moji nemeli, tak jsem vzal na HDI)za 1500,- Bylo potreba jen predelat konektor (Na HDI je konektor primo na vetraku, na benzinu je konektor na kabelu). Draty jsou docela tluste a velmi spatne se to paji kvuli oxidaci uvnitr dratu. Nakonec se podarilo, spoje jsem zaizoloval a dal do smrstovaci buzirky. Ted uz vrtule toci, chladic chladi, steraci stiraji. Diky za vase tipy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.