Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, při výměně palivového filtru se mi stala nemilá věc. Upad pravý zadní držák krytu motoru a teď vůbec nevím, kde by měl vůbec být uchycený. Upad ten silentblok mezi krytem a motorem. Ostatní tři mají gumový šestihran a já mám na tom upadlém gumu kulatou. Připadá mi, že drží na hlavě šroubu víka ventilů lepením. Je to tak nebo se mýlím?

Má tu někdo foto těch silentbloků na motoru?

[upravil dne 17/6/10 kobr]

Odesláno

Se šroubem se sice narodil, ale už je bez šroubu. tak tedy se ptám. Kdepak bude připevněný? Na šroubu víka ventilů? Servicebox mi ukazuje, že všechny čtyři silentbloky jsou stejné.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

díky za foto a okamžitou odpověď, ale toto mi moc nepomohlo, utržený mám pravý zadní a na fotce je pravý přední:fnuk

Odesláno

Ozzy, máš pravdu, jak jsem přikládal kryt na motor, opravdu to ukazovalo na ten šroub na víku ventilů. Nehledě na to, že ten silentblok jaksi někde za něco musí držet. Tož jsem se ukvapil, chce to chladnou hlavu, cigárko a trochu rozvahy.

Což udělat komorní sraz někde u piva v Ostravě?:myslim

Platím já. Pasovalo by mi to tak po 16té hodině. K čemu je ten kovový váleček mezi hadičkama od paliva?

[upravil dne 17/6/10 kobr]

Odesláno

ja ten valecek nemam :( ... nicmene, jak pise ozzy, daji se koupit v pezo, stoji tak nejak, uz jsem kupoval tri, normalne vysroubujes ten zbytek a nasroubujes novy cely kolik ...

Odesláno

Pravý zadní váleček drží vedle šroubu víka ventilů. Vem si rovinu s pravým předním a uvidíš, že přijde na nízkou hlavu šroubu vedle imbusového šroubu víka ventilů. Na fotkách výše daných je to jasně vidět.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...