kobr Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Dobrý den, při výměně palivového filtru se mi stala nemilá věc. Upad pravý zadní držák krytu motoru a teď vůbec nevím, kde by měl vůbec být uchycený. Upad ten silentblok mezi krytem a motorem. Ostatní tři mají gumový šestihran a já mám na tom upadlém gumu kulatou. Připadá mi, že drží na hlavě šroubu víka ventilů lepením. Je to tak nebo se mýlím? Má tu někdo foto těch silentbloků na motoru? [upravil dne 17/6/10 kobr] Citovat
combayn406 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 určitě se narodil se šroubem vespod:D, tak by tam někde na hlavě měl být. Už jsem je skoro všechny taky lepil k sobě. Já mám dva s umělou špičkou a dva s kovovou;) Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 je to jak píšeš,je to šroub víka ventilů, těžko to slepíš--koupil jsem nový,myslím cca 110 kč u Tichého Citovat
kobr Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Se šroubem se sice narodil, ale už je bez šroubu. tak tedy se ptám. Kdepak bude připevněný? Na šroubu víka ventilů? Servicebox mi ukazuje, že všechny čtyři silentbloky jsou stejné. Citovat
kobr Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: ozzy56 díky za foto a okamžitou odpověď, ale toto mi moc nepomohlo, utržený mám pravý zadní a na fotce je pravý přední Citovat
kobr Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Ozzy, máš pravdu, jak jsem přikládal kryt na motor, opravdu to ukazovalo na ten šroub na víku ventilů. Nehledě na to, že ten silentblok jaksi někde za něco musí držet. Tož jsem se ukvapil, chce to chladnou hlavu, cigárko a trochu rozvahy. Což udělat komorní sraz někde u piva v Ostravě? Platím já. Pasovalo by mi to tak po 16té hodině. K čemu je ten kovový váleček mezi hadičkama od paliva? [upravil dne 17/6/10 kobr] Citovat
kobr Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 K tomu horkému asfaltu přidávám tekoucí necky Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 díval jsem se na ten váleček--je to tlumič pulsů v paliv. potrubí Citovat
BV406 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 ja ten valecek nemam ... nicmene, jak pise ozzy, daji se koupit v pezo, stoji tak nejak, uz jsem kupoval tri, normalne vysroubujes ten zbytek a nasroubujes novy cely kolik ... Citovat
kobr Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Tak jsem ten pružný úchyt koupil, cena 140 Kč s DPH. Hnus, velebnosti. Citovat
BV406 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 to jo, kdyz jsem to drzel v ruce, tak jsem te cene nechtel verit Citovat
sweetyboy Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 hm..tak ten pravej zadni valecek mam taky volne?nikde mi tam nedrzi?kryt mi drzi jen na trech a ten ctvrtej to jsem ani neprisel kam pridelat..tam ani neni kam Citovat
kobr Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Pravý zadní váleček drží vedle šroubu víka ventilů. Vem si rovinu s pravým předním a uvidíš, že přijde na nízkou hlavu šroubu vedle imbusového šroubu víka ventilů. Na fotkách výše daných je to jasně vidět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.