Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máme 307 SW r.v.10/2007. Dnes som prišla z práce, zaparkujem, zatvorím auto a ono stále hučí - ako keby sa stále chladil motor alebo čo. Po 20 min. som sa išla pozrieť, či ešte hučí a ono hučalo, skúšala som naštartovať, ale ani nepíplo, na PC mi predtým vôbec nič neukazovalo. Manžel odpojil baterku, lebo keď otvoril auto stále pípal alarm, ale nedalo sa ani zamknúť. Musel ju znova zapojiť- zamknúť-odpojiť, aby nám ostalo aspoň auto zamknuté. Akonáhle ju zapojil, znova sa spustilo to chladenie. Neviete, čo by s tým mohlo byť??? Minulý piatok sme si dali domontovať tempomat, myslíte, že by to mohlo nejako súvisieť??? Ďakujem za Vaše rady.

Odesláno

Mám také 1.6 Hdi a je pravda, že někdy auto opravdu dlouho po vypnutí motoru dochlazuje. Myslím si, že to není na škodu a má to asi své důvody třeba ochlazení turba ale to jen spekuluju. Když jsem měl 406 2.0 Hdi tak jsem tento jev nikdy nezaregistroval. Moje 1.6 Hdi při velkých venkovních teplotách dochlazuje často ale vždy se vypne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...