Ráďa Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 díval jsem se ze zajímavosti na růst cen benzínu a nafty u některých č.s.a nestačím se divit někde už je cena nafty STEJNÁ jako u nat.95 co to je jsou normální?No to se máme na co těšit,protože se cena nafty projeví úplně všude.Zvýší se cena nafty,zdraží se doprava všeho,zdraží se zboží,atd...Asi si spočítali,že spotřeba nafty je proti benzínu několikanásobně větší a proto se vyplatí zdražit spíš naftu než benzín. Citovat
Gotrek Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Jo, jo, je to banda parchantů. Jsem zvědav, za kolik ji dnes bude mít můj dvorní dodavatel. Citovat
Fusion Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 proto sem osobně vždycky byl proti dieslošům... na druhé straně fakt žerou málo... i když nafta a benzín stojí stejně, pořád jezdím za dvojnásob toho, co oktávka Citovat
LaHab Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Pro vyrobu jednoho litru benzinu se spotrebuje cca 2 nasobne mnozstvi ropy nez u nafty... Citovat
Emiš Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 jj je to krize btw: nevite nekdo jestli na netu funguje naka stranka kde zadam mesto a vysype mi to nejlevnejsi benziku? Ale aby to bylo aspon trochu aktualni? Citovat
Marty Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Napsán autorem LaHab Pro vyrobu jednoho litru benzinu se spotrebuje cca 2 nasobne mnozstvi ropy nez u nafty... No hlavně surovina pro výrobu nafty je odpad z výroby benzínu..... Citovat
Tornado Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Nekupoval jste nekdo naftu na cerpackach u Hypernovy? Maji ji tam levnejsi, ale aby taky vubec za neco stala... Citovat
Driver Odesláno 26. říjen 2004 Odesláno 26. říjen 2004 Tankoval jsem asi dvakrát u Hypernovy v Nymburce a bez problému. Citovat
Gotrek Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem Emiš jj je to krize btw: nevite nekdo jestli na netu funguje naka stranka kde zadam mesto a vysype mi to nejlevnejsi benziku? Ale aby to bylo aspon trochu aktualni? Osobně sice Áčka nemám rád, ale tuhle službu na svých stránkách mají, takže jdi na: www.aaaauto.cz Citovat
Gotrek Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Uff, takže dvorní dodavatel o korunku podražil, nicméně proti tomu co je na čerpačkách je to stále ještě pohoda... Citovat
Marton Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Napsán autorem Emiš jj je to krize btw: nevite nekdo jestli na netu funguje naka stranka kde zadam mesto a vysype mi to nejlevnejsi benziku? Ale aby to bylo aspon trochu aktualni? skus pozriet aj na napr http://www.aba.cz/?cat=191 Citovat
Garfield Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 Napsán autorem Emiš jj je to krize btw: nevite nekdo jestli na netu funguje naka stranka kde zadam mesto a vysype mi to nejlevnejsi benziku? Ale aby to bylo aspon trochu aktualni? _______________________ http://auto.idnes.cz/benzinky.asp Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.