Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

díval jsem se ze zajímavosti na růst cen benzínu a nafty u některých č.s.a nestačím se divit někde už je cena nafty STEJNÁ jako u nat.95 co to je jsou normální?No to se máme na co těšit,protože se cena nafty projeví úplně všude.Zvýší se cena nafty,zdraží se doprava všeho,zdraží se zboží,atd...Asi si spočítali,že spotřeba nafty je proti benzínu několikanásobně větší a proto se vyplatí zdražit spíš naftu než benzín.:mad:

Odesláno

proto sem osobně vždycky byl proti dieslošům... na druhé straně fakt žerou málo... i když nafta a benzín stojí stejně, pořád jezdím za dvojnásob toho, co oktávka :(

Odesláno

jj je to krize :(

btw: nevite nekdo jestli na netu funguje naka stranka kde zadam mesto a vysype mi to nejlevnejsi benziku? Ale aby to bylo aspon trochu aktualni?

Odesláno
Napsán autorem LaHab

Pro vyrobu jednoho litru benzinu se spotrebuje cca 2 nasobne mnozstvi ropy nez u nafty...

No hlavně surovina pro výrobu nafty je odpad z výroby benzínu.....:D

Odesláno
Napsán autorem Emiš

jj je to krize :(

btw: nevite nekdo jestli na netu funguje naka stranka kde zadam mesto a vysype mi to nejlevnejsi benziku? Ale aby to bylo aspon trochu aktualni?

Osobně sice Áčka nemám rád, ale tuhle službu na svých stránkách mají, takže jdi na: www.aaaauto.cz

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...