Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sundani potahu

Recommended Posts

Odesláno

sundaval jste nekdo potahy zadnich sedaku, nebo vseobecne? vim, ze jsou tam nejaky napinaci draty, ale netusim jak s nimi nejlepe manipulovat. nemel by nekdo nejaky navod? :)

Odesláno

ja sem sundaval sedak... tam sem akorat sundal ty napinaci dratky jde to dobre.. .a potom takovy ty plastovi listicky co drzeli potah k ramu... a slo to samo dole.

Odesláno

Dovolim si tedy shrnout tento topic. Potreboval jsem opravit potrhany potah sedaku zadni sedacky. Dnes jsem sedak vysrouboval a pustil se do sundavani potahu. Po celem obvodu potahu je prisita umelohnotna kostra. Ta je prichycena k zeleznymu spodku sedaku pod malyni zobacky. Je to dost natesno, ale kdyz se vybere spravny misto odkud zacit sundavat, tak to potom de uz snadno.

Odesláno

Horsi jsou kovove napinaky, ktere jsou zapustene v molitanu a potah drzi krouzky

Odesláno

Chtel jsem potah sundat a odnest calounikovi, aby opravil toto poskozeni. Ale napinaky byly dost silnym demotivujicim prvkem. Tusil jsem, ze zpet bych ten potah tak pekne nemusel dostat.

[upravil dne 20/6/10 Ludweek]

Odesláno

Nakonec jsem se rozhodl opravit to sam. Nejsem calounik, dokazu si maximalne prisit knoflik, takze zivit se tim nebudu, ale vysledek neni az tak hrozny :)

[upravil dne 20/6/10 Ludweek]

Odesláno

hezký ;)

jinak nemusíš mít strach z těch kovových oček, já je normálně přecvakl kleštěma a pak je nahradil elektrikářskýma zdrhovačkama \"kabel bünde\", potah jsem sundaval dvakrát kvůli opravě výhřevu sedadel a drží to už přes rok naprosto bez problémů :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...