Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 sundaval jste nekdo potahy zadnich sedaku, nebo vseobecne? vim, ze jsou tam nejaky napinaci draty, ale netusim jak s nimi nejlepe manipulovat. nemel by nekdo nejaky navod? Citovat
Chepp Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 ja sem sundaval sedak... tam sem akorat sundal ty napinaci dratky jde to dobre.. .a potom takovy ty plastovi listicky co drzeli potah k ramu... a slo to samo dole. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 neco podrobnejsiho? foto napovi :D Citovat
Chepp Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 ja szem foto bohuzel nedelal.. ale slo to snadne.. vyndej si sedacku a uvidis sam... v kazdem pripade OK406 ma pekny navod. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Dovolim si tedy shrnout tento topic. Potreboval jsem opravit potrhany potah sedaku zadni sedacky. Dnes jsem sedak vysrouboval a pustil se do sundavani potahu. Po celem obvodu potahu je prisita umelohnotna kostra. Ta je prichycena k zeleznymu spodku sedaku pod malyni zobacky. Je to dost natesno, ale kdyz se vybere spravny misto odkud zacit sundavat, tak to potom de uz snadno. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Horsi jsou kovove napinaky, ktere jsou zapustene v molitanu a potah drzi krouzky Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Krouzky se mi rozevirat, nebo strihat nechtelo. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Chtel jsem potah sundat a odnest calounikovi, aby opravil toto poskozeni. Ale napinaky byly dost silnym demotivujicim prvkem. Tusil jsem, ze zpet bych ten potah tak pekne nemusel dostat. [upravil dne 20/6/10 Ludweek] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Nakonec jsem se rozhodl opravit to sam. Nejsem calounik, dokazu si maximalne prisit knoflik, takze zivit se tim nebudu, ale vysledek neni az tak hrozny [upravil dne 20/6/10 Ludweek] Citovat
punkac Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 hezký jinak nemusíš mít strach z těch kovových oček, já je normálně přecvakl kleštěma a pak je nahradil elektrikářskýma zdrhovačkama \"kabel bünde\", potah jsem sundaval dvakrát kvůli opravě výhřevu sedadel a drží to už přes rok naprosto bez problémů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.