Papu Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Nazdar Borci. Blizi sa mi interval vymeny rozvodov a chcel by som vediet ci sa mi oplati kupit sadu contitech z tohoto e-shopu http://www.autosuciastky.com/shop/index.php?page_id=info&info_id=640 alebo to mam nechat na mechanika ktory ich kupi z kamenneho obchodu za urcite vyssiu cenu?Mate niekto skusenosti z touto znackou? Ja som dosial menil rozvody len raz a daval som tam SKF. Citovat
Papu Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 Nikto nevie poradit? Inak ak by som kupil nove vstreky treba ich pred montazou dat nastavit alebo nie? Citovat
brutall Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 RUVILLE má jen svoje vodní pumpy. Kladky budou Ina a řemen Conti. Jestli tě to vyjde levněji jak u mechoše, tak je kup. Jde oto, jestli si rozdíl ceny tvého dílu a svého nanapočítá za práci. [upravil dne 12/6/10 brutall] Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 rozvody mi dělali v AutoFrance a měli lepší cenu sady včetně pumpy,než jsem byl schopen sehnat já...,myslím že Ruville nebo SRN...,navíc když si koupíš sadu sám,nedají na ni záruku,tak asi tak,no;) Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Původně zaslal: Papu Nikto nevie poradit? Inak ak by som kupil nove vstreky treba ich pred montazou dat nastavit alebo nie? asi myslíš nové trysky (špičky) vstřikovačů...,ano,po výměně trysek je nutné nastavit vstřikovací tlak každého vstřikovače a vyměnit těsnící podložky pod nimi (je dobré je vyžíhat--jsou pak měkčí a líp těsní) Citovat
Papu Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 Tak vam dakujem za odpovede. Mechanik je kamos takze s tou zarukou je mi to jasne, ak by sa nieco pokazilo musim si to vybavovat vo vlastnej rezii cez ten e-shop. A tie trysky budu asi fakt len spicky lebo jedna vychadza na cca 650 Ceskych korun a on mi spomynal repasovane vstrekovace za cca 2000 Slovenskych takze asi by to nakoniec vyslo rovnako. Lenze mne auto ani nejak extra vela nezere ani pokles vykonu nepocitujem a dymivost nema ziadnu takze vstreky su podla mna este v pohode. Este to preberem s nim za kolko to vie zohnat on a uvidim , len som chcel vediet ci to neni nejaka noname znacka ta sada a po 20 000 km mi daco prdne a budem na tom velmi zle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.