chechet Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Creams Momentka z dneška mit vepredu znak, tak nema chybu... Citovat
Creams Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Creams Momentka z dneška Jůůůůů, to je teda krasavec. Co to tam máš za zrcátka a světla??? Jinak máš pěkně zahlazený lišty. I ten přední nárazník vypadá fakt dobře. Edit: chtělo by to změnu v podpisu - vypadá to, že běh na dlouhou trať jsi vyhrál. [upravil dne 29/6/08 Stifler] Ještě to je běh... exterier je skoro hotov jen se musí dolepit zadní folie a světla z novýho modelu dodělat. Pak na řadu příjde motor a introš. Hudbu dodělávám teď ... jsem byl dost nerozhodný s výběrem odstínu, ale nakonec jsem zvolil cleaning styling a tudíž tam není znak ani nic jiného co by to rušilo :-) jak doladím pár věci nafotím pořádně Citovat
oni Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 to creams: tak na tebe sem cekal co udelas a hodne si me prekvapil,moc pekna prace zatim nemam co bych vytknul,moooooooc pekne i barvu si zvolil dobre!koukej to poradne nafotit a hodit sem.:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Creams Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 2 oni neboj až bude hotovo úplně tak dám foto musím dodělat doorboardy na repro, zadni světla z new modelu (přepajení zabitého času celkem dost) a doladit zadní nárazník a folii a exterier bude ok pak blbosti jako stěrače atd. Jinak z auta zmizlo vše počínaje lištami až po žlabky na střeše Citovat
moon13 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Creams Momentka z dneška Moc hezká práce. Na mě sice už moc tuning, ale tu práci a výsledek oceňuji. Doufám, že už to nepůjde do dalších zbytečných extrémů a necháš to takový, jaký je to teď Citovat
Creams Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: moon13 Původně zaslal: Creams Momentka z dneška Moc hezká práce. Na mě sice už moc tuning, ale tu práci a výsledek oceňuji. Doufám, že už to nepůjde do dalších zbytečných extrémů a necháš to takový, jaký je to teď Do extrému se půjde, ale do jiných je v plánu motorová část, introš, ale to jsou to nemalé částky Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Creams Původně zaslal: moon13 Původně zaslal: Creams Momentka z dneška Moc hezká práce. Na mě sice už moc tuning, ale tu práci a výsledek oceňuji. Doufám, že už to nepůjde do dalších zbytečných extrémů a necháš to takový, jaký je to teď Do extrému se půjde, ale do jiných je v plánu motorová část, introš, ale to jsou to nemalé částky [ Nechtěl si náhodou modrou RS.I tak ta barva sedne:potlesk Citovat
Creams Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Nechtěl si náhodou modrou RS.I tak ta barva sedna No já ji už měl koupenou, ale nakonec jsem ji prodal, protože jsem šel cestou cleaningu. Jen auto musí ještě více na zem... ale už teď to ježdění je dost na hraně. Chtlě jsem stavák nastavitelný z vrchu od KW, ale vyjde cca 1100eur což je masakr když normál na matce vyjde cca 220eur komplet nový ! Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Creams Nechtěl si náhodou modrou RS.I tak ta barva sedna No já ji už měl koupenou, ale nakonec jsem ji prodal, protože jsem šel cestou cleaningu. Jen auto musí ještě více na zem... ale už teď to ježdění je dost na hraně. Chtlě jsem stavák nastavitelný z vrchu od KW, ale vyjde cca 1100eur což je masakr když normál na matce vyjde cca 220eur komplet nový ! Akorát jestli ta značka bude dole tak to chtělo zahladit ten výřez v tom nárazníku.Na kolik tě vyšlo to zahlazení po těch lištách a celolak.Plánuju to nechat udělat přes zimu,tak abych zhruba věděl kolik si mám nachystat.Chtěl bych nějakou pěknou bílou,možná perleť. Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Creams: na zem? Kolik to máš ted od země? Já mám narazník 6 cm a strejchám ale jinak pohoda. Citovat
Creams Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 cca 10 cm prozatím, ale už mám vybrán stavitelný podvozek o 7,5cm Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Creams, tak bych řekl že při tom svým běhu vidíš cílovou pásku. Moc pěkné. Citovat
Creams Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Creams, tak bych řekl že při tom svým běhu vidíš cílovou pásku. Moc pěkné. nevidím to tak růžově nejsem nikdy spokojenej takže ... běh pokračuje hlavně na interier Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Creams Původně zaslal: BoneDaddy Creams, tak bych řekl že při tom svým běhu vidíš cílovou pásku. Moc pěkné. nevidím to tak růžově nejsem nikdy spokojenej takže ... běh pokračuje hlavně na interier Hlavně, že je už v pojízdnym stavu To byl asi nejdelší běh ze všeho. Citovat
Creams Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Creams Původně zaslal: BoneDaddy Creams, tak bych řekl že při tom svým běhu vidíš cílovou pásku. Moc pěkné. nevidím to tak růžově nejsem nikdy spokojenej takže ... běh pokračuje hlavně na interier Hlavně, že je už v pojízdnym stavu To byl asi nejdelší běh ze všeho. Citovat
zabit Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 tak tahle posledni fotka je fakt bomba, :potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.