Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mame doma prveho diesla, potrebovali sme nieco na denne dochadzanie, tak dufam ze bude sluzit...

takto som ho nasiel:

hdi1.jpg

uz doma

hdi2.jpg

v dobrej spolocnosti

hdi3.jpg

Odesláno

Dakujem

Auto vyzera byt zatial bez investicii, az na tlmice, zda sa mi rozhupane, ale to je mozno tym, ze presadam z S16ky :)

je to dovoz z IT po 1.majitelovi, aktualne 139.000 km... s hdi nemam skusenosti, tak dufam, ze ma niecim neprekvapi.

Hlavne ked takto stoja vedla seba, az mi je luto modreho, aky je pri nom zodraty a unaveny... ale tym ze rolu rodinnej mulice prebera hdi, budem mat moznost pomalicky ho davat na poriadok...

Odesláno

Tohle HDičko je snad bezproblémové, jedině řemenice na klice může prokluzovat. :myslim Žádný setrvák, FAP tě trápit nemusí :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vypadá dobře, ty barevné proužky jsou origo, stejně tak bilé cyclony? Vypadá to jak rallye ... jenom se mi nelíbí, že nějaký amatér lepil folii na páté dveře :(

Odesláno

I na kola jsou dolepené? Ale vypadá to dobře. Jen mi připadá, že proužky měly být na druhé straně masky, ale možná si to s něčím pletu.

Odesláno

Toho jsem si moc nevšiml, ale ted koukám, že má špatnou sekci. Zde mají být NAŠE 306ky. Ne nějaké vyfocené a já ji masarce záviděl ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...