Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klimatizace


Návštěvník

Recommended Posts

pani ja mam iny problem, mne klima nefunguje, nezopne mi kompresor ked zapnem klimu, skusal som ho roztacat plus som nanho striekal wdecko,ale nic nepomohlo, nevie nikto ci nieje nejaka poistka v prdeli a kde by som ju nasiel??? dakujem za odpoved....zdravim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cituji návod: \"Vypnout zapalování, klimatizaci a větrání. Přibalenou aplikační hadičku se speciální tryskou zavést do klima inspekční šachty, do odváděcí roury kondenzátoru, do ventilace, popř. odstranit filtr a vše vystříkat (vypěnit). Před uvedením klimatizace do provozu nechat nejméně 20 min působit. Nakonec otevřít dveře a vyfoukat.\"

Možná blbý dotaz, ale kde je v 407 inspekční šachta a odváděcí roury kondenzátoru? :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som čistil klimatizáciu prvý krát (v predchádzajúcich autách som klímu nemal) keď som kupoval auto ešte v lete 2009 a to prípravkom z Tesca je to taký sprej čo čistí a dezinfikuje klimatizáciu, niečo podobné ako tento sprej http://www.henkel.sk/sks/content_data/93422_Loctite_hygienicky_sprej_sk.pdf je tam aj návod ako sa používa. Je to veľmi jednoduché a účinné.

[upravil dne 10/6/10 Judes]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja idem zajtra na cistenie klimy do peugeotu , vymena peloveho filtra, a doplnenie klimy a kontrola, komplet bude stat do 100 euro ako mi slubili, co je dobra cena celkom na to ze to bude v peugeote robene. Je akcia na slovensku na cistenie klimy s vymenou filtra za 25 euro z 50

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze klima vycistena filter meneny, a je to parada poviem vam, predtym ked som dal na max fukanie tak slo dost slabo, teraz je to riadny vietor v aute, rozhodne doporucujem vycistit teraz hlavne ked je akcia.

Ale druha sprava je zla, trosku fuci chladic, na klime, neviete niekto kde je najlepsie kupit druhy? Aky je rozdiel ked ho kupim v peugeote a ked ho kupim niekde v predajni dielov???

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...