lounas.mp Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Zdarec Mám menší problémek...Včera mi začala blbnout elektrika na 406 Hdi, r. v. 2000, a to takovým způsobem, že mi v první chvíli spadl tachometr i otáčkoměr, pak se k tomu rozsvítila kontrolka motoru, problikávali kilometry, palivoměr spadnul na nulu, rádio pohasínalo, občas to signalizovalo za jízdy že mám otevřené dveře a ve finále po zastavení, chcípnutí motoru a vytažení klíčku zůstalo svítit podsvícení přístrojovky a rozblikala se stopka, takže jsem musel odpojit baterku..Problem na chvilku ustal ale opět se projevil. Po napíchnutí na počítač nebyla zjištěna žádná závada. Nemáte někdo nějaké zkušenosti???? Prosím o případné info, zkušenosti, rady atd. na mail: lounas.mp@centrum.cz Díkes Citovat
jofo Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 No to moze byt, stracajuce sa napajanie pristrojovky a to moze byt zlym kontaktom na konektoroch, zlym kontaktom v poistkovej skrinke alebo samotnymi budikmi. Dalsia vec co mi prijde viac pravdepodobne je nieco s BSI boxom ak ho auto ma. Tam moze byt vadna doska, alebo len zamrzla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.