Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec Mám menší problémek...Včera mi začala blbnout elektrika na 406 Hdi, r. v. 2000, a to takovým způsobem, že mi v první chvíli spadl tachometr i otáčkoměr, pak se k tomu rozsvítila kontrolka motoru, problikávali kilometry, palivoměr spadnul na nulu, rádio pohasínalo, občas to signalizovalo za jízdy že mám otevřené dveře a ve finále po zastavení, chcípnutí motoru a vytažení klíčku zůstalo svítit podsvícení přístrojovky a rozblikala se stopka, takže jsem musel odpojit baterku..Problem na chvilku ustal ale opět se projevil. Po napíchnutí na počítač nebyla zjištěna žádná závada. Nemáte někdo nějaké zkušenosti???? Prosím o případné info, zkušenosti, rady atd. na mail: lounas.mp@centrum.cz

Díkes

Odesláno

No to moze byt, stracajuce sa napajanie pristrojovky a to moze byt zlym kontaktom na konektoroch, zlym kontaktom v poistkovej skrinke alebo samotnymi budikmi.

Dalsia vec co mi prijde viac pravdepodobne je nieco s BSI boxom ak ho auto ma. Tam moze byt vadna doska, alebo len zamrzla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...