Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Blikající kontrolka airbag


pažoutka206

Recommended Posts

Zdravím jaka nová posila Peugeot klubu a prosím o radu s blikající kontrolkou od airbagu. Mám P206, rok výroby 2000. Vždycky při startu začne blikat kontrolka AIRBAG na palubce a celou cestu už nepřestane. Blbne to od zimy, předtím to nedělalo. Mám ve výbavě jen airbag u řidiče :( Docela mě to už rozčiluje. Na servisu jsem zatím nebyla (jak jsem četla o pár stránek dál, stejně nic nenašli nebo odmontovali žárovku) :myslim Pls pomozte, jinak budou mít Černovice o jednoho pacienta víc :blablabla Díky moc za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejjistější je jit do servisu na diagnostiku. Tam to ukáže přesně kde je závada. A jestli piše že má airbag jenom u řidiče, tak pod sedačkami žádné kablíky mít nebude. To má jenom ten kdo má boční arbagy. Já jsem měl také problém s kontrolkou a na diagnostice přesně ukázalo závadu. Již mám závadu opravenou.

[upravil dne 6/6/10 Standa11]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinou to blikání způsobují ty kabely pod sedačkou, vedou k předpínači bezpečnostních pásů, tak že tam jsou i když máš jen jeden airbag. Jak tu píšou- rozpojit prostříknout Kontoxem nebo WD40. To by mělo na čas zabrat. Nejjistěší je ten spoj proletovat.

Pokud to nepomůže, zkontrolovat pásek co připojuje airbag ve volantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc !! Ani jsem nečekala tolik reakcí :mrk Airbag mám skutečně jen jeden, žádné vstupy na palubce pro deaktivaci klíčem. Zkusíme kablíky pod sedačkou. Když to pomůže, máte u mě všichni pivo :potlesk Už jsem myslela, že se z toho blikání fakt zcvoknu. Díky, díky :papa Ozvu se, jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se to tu dost hojně probíralo. Také jsem zkoušel všechno možné i nemožné, také jsem myslel, že mi z toho je..ne, ale nakonec se trochu potvrdilo, že vše špatné je pro něco dobré - totiž, když jsem zapoměl vypnout světla a má stařičká baterka z r.2003 to už nevydejchala a následně jsem koupil baterku novou. Od té doby klídek pohoda, žádná kontrolka neotravuje ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj,

hlásím se ještě jednou se stupidním dotazem a prosbou o radu, jelikož jsem pažoutka až doteď nikdy neměla - kterouže to sedačku máme vlastně rozebrat, abychom se dostali ke kontaktům od airbag kontrolky na palubce? :myslim Jen pro připomenutí - mám jen jeden airbag u řidiče. Jsme zjistili, že vlastně nevíme, kam se máme prokutat :( Velká vďaka :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...