Dudko Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Neviem či to tu už bolo alebo to niekto čítal, ale dávam do pozornosti článok v tomto vlákne http://forum.autobazar.eu/doporucenie-kazdemu-majitelovi-diesloveho-auta-akeh... pre všetkým majiteľov turbodieselov Len som to sem posunul /celkom dobré čítanie/ [upravil dne 5/6/10 Dudko] Citovat
somira Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 asi to mělo být takhle... http://forum.autobazar.eu/doporucenie-kazdemu-majitelovi-diesloveho-auta-akehokolvek-t19412.html?highlight=turbodiesel Citovat
Dudko Odesláno 5. červen 2010 Autor Odesláno 5. červen 2010 Dakujem somira:papa, neviem prečo to zblblo:myslim, Citovat
warlord1 Odesláno 5. červen 2010 Odesláno 5. červen 2010 Nevíte někdo, pro zajímavost, kolik stojí oprava turba?? Tenhle článek snad pomůže oddálit případnou opravu. Citovat
bibo807 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 ja kupoval nove před 2 měsicema...v Peugeot servisu chtěli za něho 40t, manik co mi ho vyměnoval ho uměl sehnat za 19t. ja zavolal do autodilu a sehnal jsem si ho za 16t.kupoval sem ho v elitu osobně a je to GARRET a parada nstěžuju si.repas stoji cca 5-9t podle toho co měni.ale ja dal přednost novačkovi i když o pulku draz než repas.... jo a mimichodem sem byl včera v brně na autotechu a byla tam firma co turba repasuje a bavili jsme se co zpusobilo že mi tahalo olej.--bylo mi žečeno že jak bylo již vyše ukazano natačeni lopatek na turbu novem a starem že se zanaši karbonem y vyfukovymi splodinami tak že to je jedna z příčin a dale zapekani oleje v turbu ktery pak vytvoři pastu a brousi tu bronzovou vložku ktera ma v sobě hřidelku s turbinkama...princip na jakem se hřidelka otači je je jednoduchy.žadna ložiska. normalně plave na olejovem filmu a proto se netře o bronzovou vložku vevnitř. dale mě zaujalo kolik turbo toči...řikal že octavia a naše peugeoy toci od 250-280 TISÍC!!!!!!Otaček za minutu...u větších třeba naklani MAN až 350t..prostě neskutečne a teplota nad 600 stupnu při plnem zatahu..prostě mazec Citovat
bibo807 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 jo a ještě něco..naše turba nemaji proměnlivou geometrii lopatek!! to ma jen koncern WV čili bora pasat octavia yety a audi...jejich turba jsou 3x nachylnějši na poruchu než naše kvuli zaneseni pravě těch proměnlivych lopatek:aut Citovat
filas1 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Tak to je dobře, když jsem jezdil s Octavií, taky se mi turbo zaneslo, i když jsem ho nešetřil, naštěstí stačilo rozebrání a vyčištění. Je to častej problém motorů TDI. Citovat
bibo807 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 každe turbo se jednou zanese ale někdy je to po 500t km někdy při 100t km podle toho jake ma kdo štěsti...ja ho u turva neměl odešlo při 145t:bojimcož je dost malo si myslim:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.