Lentilka Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Zdravím, mám problem asi se servem nebo s něčím na řízení... chtěl jsem odjed od cukrárny, ale kola šli strašně ztuha jako by se zasekly, pak jsem se rozjel chvili šlo tuze točit volantem a nakonec se to rozhýbalo... od te doby s emi občas stane jako by se řizeni na chvíli zaseklo, šlo ztuha a najednou povolí... nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 pravděpodobně něco na servu.... 106 má tuším eletrické servo,třebas u fabijí to docela blbne a pak to dělá podobné věci.... Citovat
Lentilka Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 no do toho mi ještě svítí kontrolka dobíjení a nejspíš blbne altik... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Mno kdyby tam bylo hydročerpadlo tak bych řekl že je v háji řemen.... Ale určitou spojitost to mít může.... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 můžou být volné svorky na AKB nebo ukostření na karoserii (motoru),nebo na starteru a pak to takhle blbne--nemá to uzavřený okruh, tím bych začal Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 mno,když neumíš zkontrolovat upevnění kabelů, tak autorizák... Citovat
Lentilka Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 tak jeden kabl jsem našel co byl na altiku, strikl jsem tam kontaktol nebo neco podobnyho a zbytek nevim:D a do autorizaku už auto v životě nedám;) Citovat
Fr3sh Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 pokud blbne altik, spatne dobiji, je moznost ze vyhodi i servo..me se to taky stalo...vzit merak, hodin ho na baterku kouknout kolik altik dava...zvysovat otacky atd..mel by davat ta 14,35...jinak ocistit kabely na altiku...a dalsi vec je jak vypada baterka servo je z baterky brany...pres relatko... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.