Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sice už je to pár dní, ale víte že minulej pátek se hlasovalo ve sněmovně o bodovacím systému? No dopadlo to tak, že soudruzi byli unavení tak tam bylo málo lidí a návrh neprošel =)

Odesláno

Je zajímavé na tomto systému, že když jim jde o něco \"důležitého\", tak to se vozí jak bukoví kačeři na vozíku, nebo lehátku rovnou málem z operačního sálu, lítaj vrtulníky,.... :o:mad::o

Dál už raději pokračovat nebudu.

Odesláno

Vzdyt je to jedno !! Myslim, ze je to lepsi.. ne, ze by se uklidili silnice (a pocinani lidi na nich), ale proto, ze by nejaky byrokrati na Mestskym urade, ci kde meli navic sileny pravomoce (a hadejte se s nima)

... a ruku na srdce, koho z nas by bodovy system zastavil ?

Odesláno
Napsán autorem vix

Vzdyt je to jedno !! Myslim, ze je to lepsi.. ne, ze by se uklidili silnice (a pocinani lidi na nich), ale proto, ze by nejaky byrokrati na Mestskym urade, ci kde meli navic sileny pravomoce (a hadejte se s nima)

... a ruku na srdce, koho z nas by bodovy system zastavil ?

No, čéče, mě by asi ten bodový systém, jak ho navrhovali, zastavil. Páč a jelikož jsem nucen jezdit po matičce Praze a parkovat na přeplněném sídlišti, tak bod za špatné parkování - za měsíc bych měl po řidičáku. Stejně tak jako třeba ty body za \"řízení vozidla v neodpovídajícím technickém stavu\". Po zkušenostech s akcemi typu Cruchot (čti Kryšot) by k bodu stačila třeba chybějící pojistka v krabičce s náhradními žárovičkami. Ovšem hlavouni ten bodový systém prezentují jako že vytlačí \"piráty\" ze silnic. Tak proč tam cpou body za takovéhle nesmysly a nenechají tam jen důležité věci typu jízdy na červenou, zavinění nehody atd.? Vím proč: protože tihle socani se začínají chovat jako dřív komunisti, utáhnout uzdu, a co není výslovně povoleno, je zakázáno. No a když už jsem se tak rozkecal - už soudruh Lenin řekl, že stát, ve kterém má policista vyšší plat než učitel, je policejní stát. Evidentně to platí i po devadesáti letech, viz teď platové policejní rodeo grosstapa. Je z toho vidět, o kterou sociální skupinu se Velký Bratr Standa Upřímný asi hodlá opírat... Tak a stačí.

Odesláno

K tomuto tématu jsem dnes slyšel dobrej ftípek přímo od pracovníka z vnitra zprostředkovaně skrz rádio: Moderátor jse ptal jaké jsou posledný informace o tom že by na ČR zaůtočily teroristé, ODPVĚD ZN2LA TAKTO: podle posledných zpráv ČR terorystický útok nečeká nebo? vůdci útoku usoudly že kdyby padla vláda tak by se občané měli 100x líp. A přesně taková je v ČR situace se vším :mad::cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...