Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Klimatizace


sendmen

Recommended Posts

Mám problém s klimatizací. Byl jsem si nechat naplnit klimatizaci a klimatizace normálně fungovala, nikde neuchází.Dnes mi nechladila, kompresor se točí. A v autě mi fouká teplý vzduch,ale teplejší než venku.Nesetkal se tu někdo s něčím podobným?Budu rád za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kompresor sa tocit toci, ale ci je zopnuta aj elektromagneticka spojka na kompresore. Ta spojka sa nezopne pokila je nejaka chyba v systeme a to but prilis vysoky tlak chladiva, alebo prilis nizky tlak chladiva. Otvor kapotu nastartuj motor a nech niekto zapne klimu a ti pocuvaj vonku ci budes po stalaceni AC pocut nejake puknutie ako keby velke rele cvaklo. Ten zvuk vydava ta spojka ked zopne. Ak nebudes pocut nic tak potom uz len servis kde ti skontroluju chladiaci okruch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 let později...

Zdravím, měl bych dotaz ohledně chladiče klimatizace. Poradí někdo znalý ohledně koupě rozumné "druhovýroby" - na P607, 2.2 HDI, 98 kW, automat, r.v. 2004. Na různých vebech mi nabízí na uvedené auto chladiče klimy s různými rozměry. Nemá někdo vlastní zkušenost nebo odkaz co pořídil a pasuje? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Zdravím, tak ještě jeden dotaz ohledně klimy...první nastartování auta ráno nebo kdykoliv jindy, teplota venku jak v peci, klima hned naběhne a funguje v pohodě celou cestu, jedno jak dlouhou. Jakmile dám přestávku a zhasnu motor a nastartuju po chvíli, nebo i cca po 2 hodinách odstavení auta, klima nic, když snižuji teplotu na ovladači, přijde mi, že spíš začíná topit. Když auto nastartuji po delší době, dnes např po třech hodinách odstavení, klima  naběhne bez problémů, a pak zase přestávka cca půl hodiny a klima nenaběhla. Takhle to letos začalo dělat po doplnění, vloni to bylo o.k.. Poradí někdo na co se zaměřit? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...