HAF Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Ahoj, muj motor od cca 2000 otacek do naprosto presne 3000 otacek divne zni, takovy tvrdy traktorovy zvuk. Ten prechod je dobre slyset i pri protoceni motoru na prazdno. Pokud seslapnu pedal az na podlahu nebo i pri vyssim vykonu ten zvuk zmizne i pri nizsich nez 3 tis. otacek. Uz to s touhle (mozna zavadou) najelo 25tis.km a porad stejny. Byl jsem v ruznych servisech a nikdo nevi. Slysej to ale nevedi co by to mohlo byt. Nemate s tim nekdo zkusenosti? P206 1.4 HDI r.v.2003 [upravil dne 28/5/10 HAF] Citovat
ajsik Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: HAF Ahoj, muj motor od cca 2000 otacek do naprosto presne 3000 otacek divne zni, takovy tvrdy traktorovy zvuk. Ten prechod je dobre slyset i pri protoceni motoru na prazdno. Pokud seslapnu pedal az na podlahu nebo i pri vyssim vykonu ten zvuk zmizne i pri nizsich nez 3 tis. otacek. Uz to s touhle (mozna zavadou) najelo 25tis.km a porad stejny. Byl jsem v ruznych servisech a nikdo nevi. Slysej to ale nevedi co by to mohlo byt. Nemate s tim nekdo zkusenosti? P206 1.4 HDI r.v.2003 [upravil dne 28/5/10 HAF] u me takovy cvrlikani (zadny rusivy projev to ale neni) ktere presne ve trech uplne zmizi a nebo pokud slapnes vice na plyn tak taky ... neresim to je to dle me nejaka rezonance ... tenhle motor ovlada ventily pres rolny , nekde jsem to cetl v prospektu k tomu motoru, mozna je to projev tohoto systemu... [upravil dne 31/5/10 ajsik] Citovat
HAF Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 no na volnobeh bych nad tim klidne mavnul rukou, ale pri mirnem zatizeni, to tluce pekne, to nikdo nepreslechne. Me rikali, ze by to mohl byt predsmrtny stav vstrikovacu, ale taha to normalne, nezere to a predsmrtny stav by uz trval skoro dva roky, tak se mi to nezda. [upravil dne 31/5/10 HAF] Citovat
janny Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 Rovnaký problém mam. A ešte som nezistil čo to spôsobuje i keď mi bolo povedané že to môže spôsobovať odpružená remenica alebo vstreky Citovat
ajsik Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 jo kazdy je odbornik a ze jsou KO vstrikovace ti poradi i baba od kauflandu ze to cetla na diskuzi, ze to je pry naftou a HDIcka jsou na to haklivy ... je to zvukovy projev temer kazdeho maloobjemoveho HDi z venku kdyz slysis jak akceleruje tak ma ostry temer kovovy zvuk ... jinak dela to kazda 1.4HDi co ma najeto vice (mysleno pres 50tkm) ... je to nejaka vule v systemu, tipuji rezonance v sani a nebo drobna vule na ventilech ... vstriky jsem si osobne kontroloval a tip top ... to by vlastne kazde 1,4HDi melo KO vstriky ... teoreticky i remenice jak pisou jini ... kazdopadne vstriky bych opravdu vyradil z podezreni ... [upravil dne 8/3/11 17:18 ajsik] Citovat
podolak2 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 mě to taky občas dělá, ale jen když je motor ještě studeny a nahle přidám plyn. ale naftaky to dělaji skoro všechny Citovat
janny Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 lenže mne to robí aj za tepla... A dnes som zistil že remenica je OK takže to vyzerá tak že uvidíme kam sa to vyvinie Citovat
Guest Jirka 206 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Řemenice na tomhle typu motoru nezpůsobuje klepání. Může to způsobovat hned několik věcí. 1) vstřiky neboli přesněji řečeno přepad nafty, vstřik zůstává otevřeny a nafta se vrací, to způsobí doprovodný zvuk. 2) Tento motor má mechanický doraz vačky, ktery se montoval v poprodejnim servisu. Ktery se serizoval na danou vzdalenost, v pripade ze se jednou za cas neseridi, vznikne vetsi vule a vacka muze cestovat a zpusobi to klepani a to dela i za tepla. 3) Tento motor ma tzv. balonek, v pripade ze se balonek poskodi tak se zacne zavzdusnovat okruh paliva coz zpusobi pri akceleraci nedostatek nafty a motor tzv. zacne klapat. Citovat
Cyberpunck Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Ahojte ja som mal problém že zozačiatku mi začalo cvrlikať na motore, neskor už to začalo cele vydávať pazvuky ako keby motor šiel na šrouby a nie naftu, robilo to niekedy viac niekedy menej, studeny teply to mu bolo jedno. Kupil som remenicu vymenil a odvtedy je ticho. Otázka je či je to rovnaký pazvuk. Remenica je tam zložená z dvoch častí tlmená gumou a počase ako ta guma asi prezreje tak to robí rachot. Prišiel som na to tak že som sa dostal k remenici od pravého kolesa, natiahol som čiaru kriedou cez remenicu naštartoval vypol a vonkajšia čast remenice nebola zarovno z vnútornou. Prípadne skúste pozriet na youtube pod názvom 1.4 Hdi crankshaft pulley Samozrejme možu to robiť aj streky dokonca vraj aj dvojhmotnostný zotrvačník Citovat
janny Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 to ja s mojim mechanikom sme zhodili remenicu dole a šup ho previesť sa... a klepalo stále... takže remenica to nebola na 100% jedine ak by klepala niekde na zemi v garáži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.