Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pug 306 Eden Park - Limited Edition - by Charles Prodáno

Recommended Posts

Odesláno

bracha daval feroda na golfa voni najeto cca 15 000 v bežnym provozu jen občasnou ostřejší jízdou a jsou zvlnený už ta cena byla podežřelá takže ferodo slo asi s kvalitou dolu :roll

Odesláno

Pěkné brzdy a je fajn, že tam jdou Cyclony, nechytá závaží o brzdič?, ale 14\" tam fakt nedáš. ;)

Jinak koukám, že jste nepotěšili Stibta ... Já mám kotouče originál Peugeot, tak snad něco vydrží :D

Odesláno

Charles: To máš fajn. Já taky trochu přemýšlel nad brzdama z 307 HDI, ale na zimu mám 14\" se skoro novýma Michelinama, navíc TP hlásí pouze 14\" a 16\" a kotouče jsou loni dávané.

Jenom si dej pozor, jakou máš rezervu, abys tam neměl 14\", tu bys dopředu neobul v případě defektu :D

Odesláno

To mě taky napadlo, že rezervu nebude vozit ... kvůli váze :myslim

Ale fajn kára, která teď bude i brzdit :) Moje už taky brzdí, ač v sobotu byla nepojízdná, bohužel :(

[upravil dne 22/8/12 12:51 od MilanF1]

Odesláno

Muzes sem dat typove oznaceni tech Brembo Max 283mm? Kdysi jsem je hledal a nenasel ani u vyrobce pro GTi-6ku..

Edit: Ikdyz Ty to vlastne mas pro 307ku na kterou 283 delaj.. coz by na standartni GTi-6ku stejne neslo

[upravil dne 22/8/12 13:10 od AKCZ]

Odesláno
ten peugeot servis před barákem mi je nějakej povedomej :D

jinak pěkný brzdy ja myslel že maxe nedelaj v 283mm a tvrdil mi to i prodejce když sjem obednaval max na s16 :-D

S16ka ma 266mm brzdy a ty se v MAX delaji :-) jinak na GTI6 se opravdu MAX nedelaj tam je kotouc tusim 283x22mm a kotouce z 307 jsou 283x26mm a ty se v MAX delaji :-))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...