Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

spotřeba


Jitka+Jirka

Recommended Posts

V Piestanoch je Bosch servis (neviem ake su pouzite v r 2005)- mozem odporucit a udajne je tu aj servis Delphi ( maju vraj novu stolicu , kedysi servisovali motory kamionov) osobne nepoznam ale su na nich po okoli dobre referencie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cital som to uz marcel .. o kladne viem, len sa musim stotoznit s myslienkou ze budem mat tyzden auto na dvore :) mozno to spojim s nejakou vacsou opravou nech sa ten cas vyuzije :)

ja som to spojil s mega cistenim auta.. tepovanie, kompletne vybraty interier, sedacky, koberce, karoseria... robota na tyzden... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkná spotřeba :-)

Já teď jezdím hodně Prahu, pár km v kolonách, jednosměrkách, křižovatkách... a dle PPC jezdím za 10. Mimo město zvládám bez potíží 5 litrů a rozhodně nejsem brzda provozu :-)

Jen ta Praha mě fakt sere. Ale je to z kopce - do kopce - kolony, rozjezdy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trapi ma zvysena spotreba a neviem kde by som mal zacat. Pred rokom som mal priemernu dlhodobu spotrebu 6,8 l. Teraz sa mi šplhá skoro na 8 l. Trasy cca rovnaké a štýl jazdy tiež. Nejazdím na spotrebu, ale tých 8l je ozaj dosť. oproti minulému roku som zmenil olej z 5w40 na 5w30 a pneu z 205 na 215. Tiež FAP už bude v horšej kondícii, ale žiadny problém nehlási, vstrekovače neviem (mám Delphi, tak trochu problém). Čo mi mohlo tak razantne zdvihnúť spotrebu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cesta UK (Oxford) - SK (PB): 1768 km, spotreba: 5,5 l priemerna rychlost: 104 km/h. realna spotreba mi vysla 5,45 l.

cesta bola v podstate len po dialnici. klima bezala celu cestu na 20 stupnov, vonku 25-32 stupnov. Nastastie neboli kolony pri Bruseli ani pri Frankfurte. Jedine spomalenia boli na A3 kde boli asi 4-krat zuzene pruhy. So spotrebou som spokojny, cakal som tak 5,7 l.

btw: v UK je skoro vsade na dialnicach taky ten drsny asfalt a tam sa mi proste neda ist pod 5,7 l a je to aj dost zvyseny hluk v interieri z toho asfaltu. Neviem preco tam robia take cesty. Vo zvysku europy kade som isiel bol len na par usekoch taky asfalt, inak bol ten dobry hladky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

ja som siel vcera do nemecka a prvy raz za cca 1,5 roka som sa dostal pod 6...ale to som siel na tempomate 130 cca pokial sa dalo stale a boli sme dvaja s plne nalozenym kufrom a zaprataniymi sedackami zadnimií..celkom nalozeny...inak pred tym som sa nevedel dostat pod 6,4 a nebyval som nalozeny tolko..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...