Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chalani som tu docela novy a chcem sa spytat tie mapy co su v na stiahnutir v sekcii download slapu a ako ich treba vypalit.Skusal som uz nieco zatial nic mi nejde.Diky za radu.:super

Odesláno

odkud sis stáhnul ta mapyhttp://www.peugeot-club.com/kniha/img/myslim.gif

Odesláno
Původně zaslal: prco88

Ale stale nemam tu sk do rt3, to sa fakt nenajde kto by mi poslal ten subor na moj email.Pekne vas prosim. Diky

Ne nenajde, zadarmo už ne.

Odesláno

taky si nemyslim ze bys to dostal zadarmo...i za ty penize co se to tady prodava tak je to porad DOBRA cena!!!! podivej se kolik stoji cestina napriklad do BMW nebo AUDI...pokud ti je lito dat za to penize tak sis nemel kupovat 407,ale oktavku kde navigace vubec neni.

Odesláno

Mne vcera vravel ze ide uz zas niekde do zahranicia ale este dnes by mal byt na slovensku.Napis mu sz a on sa ti ozve, alebo mu zavolaj.Klikni na odjaz Lada a tam je aj jeho t.cislo.Nazdar

• O 5 měsíců později...
Odesláno

mam rt3 mapy mam od petrtn1 slovenčinu všetko OK DAL SOM NOVE MAPY DORT3 mapy nešli a ked som dal stare cd tak mi to nefachči mam chybne čidlo ABS ESP niekde som čital ze to ma vplyv na navi diki

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...