Pavel T. Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Já bych chtěl poděkovat nejen pořadatelům za super zábavu při orienťáku a organizaci, ale taky jedinému účastníkovi ze Slovenska - Durkovi !!! díky němu jsem nepřišel o foťák a potvrdilo se, že poctiví a čestní lidé se mezi námi ještě najdou. Durko, ještě jednou díky! Jinak trošku mi příjezd na sraz znechutila \"blbá baba s Feldou\" co se mi na D1 chtěla nacpat do kufru! Mazlík má lehké šrámy, Felda dopadla podstatně hůř - dobře jí tak! Doufám, že jsem si tímto už vybral všechnu smůlu a na další srazy se nebudu muset bát přijet. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 super, diky vsem za pomoc, a Premkovi prejem vse nej k svatku Citovat
dzana.m Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 také bych chtel podekovat za super srazek a všem organizatorum bylo to super a nejaká zima mi nevadila jako vždy sem si zatopil v hospudce pod kotlem takže mi vnoci bylo fajne:D:D:aut:aut a už se těším na další sraz Citovat
Přema Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Scratch super, diky vsem za pomoc, a Premkovi prejem vse nej k svatku Dík;);) [upravil dne 16-5-10 Přema] Citovat
Schreek Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Také děkujeme pořadatelům za supr sraz, snad příště vyjde i to počasí.... Citovat
Marcel505 Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Velké díky patří pořadatelům, opravdu to zvládli bezvadně. Zejména usazení do chatek, že to naše osazenstvo mělo tak blízko. Nemám co vytknout. Jo a díky tomu klukovi jménem Neon nebo jak, že mě vzal do auta ohřát, když v sobotu ráno někam chtěl jet... MilanF1: Jsme se nějak úplně minuli... Citovat
žabi Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Srázek povedený a hlavně organizačně bezva zvládnutý.... Děkujeme a těšíme se na další :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Marcel505: minuli, já jsem se v té haldě lidí nějak nevyznal , tak snad příště. Citovat
adraj Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 sic na chvilku,ale přece jsme dorazili. Počasí nevyšlo,ale to je asi to nejmenší. Marceli taky jsme se minuli:aut .Po páté hodině jsme už museli vyrazit. Citovat
Pepito Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Ahojte taky se s Kubíkem připojujeme k poděkování organizátorům za pěkně připravený srázek na Seči Přemovi taky přejeme vše nej ke včerejšímu svátku Citovat
kupák Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Přidávám se k nekonečné řadě děkujících a chválících. Líbilo se moc mně i mé drahé polovici. Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Taky se přidávám a děkuji za super sraz:) Citovat
Petav Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Srazík byl velmi pěkně připravený, počasí nás nezaskočilo. Děkujeme organizátorům:super:super:super:potlesk:potlesk Doufám, že se mi zítra podaří dát pár fotek [upravil dne 17/5/10 Petav] Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Také děkujeme pořadatelům za hezky připravený srazík, který jsme si maximálně užili. Také jsem rád zase viděl na srazu nové tváře a i Durko jako slovensk zástupce ,sic jako jediný ale dorazil. Některým jedincům pak zvláště děkuji za velmi vtipné kousky Dotyční vědí a i já jeden kousek předvedl na slalomu, tak snad se Johnovi video podaří brzy dát na forum aby jste i vy viděli jak jezdí C8 po třech kolech Citovat
Béďa Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Chtěl bych poděkovat všem za bezproblémový průběh srazu a hlavně za to, že jste všichni dorazili! Protože bez Vás by to prostě nešlo! Zároveň jsme moc rádi že se Vám sraz i přes nepřízeň počasí libil a řádně jste si ho užili. Takže, díky všem a zase někdy se budem těšit. PS: Velké díky také patří sponzorům, ať už z řad členů, partnerů klubu a klubu samotnému. Děkujeme Citovat
Marcel505 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 MilanF1: Jojo, bylo nás tam moc. Ale prý jsme si byli i jeden večer blízko, jak mi pak v neděli popisovali kdo kde byl... adraj: To já ještě trpěl v Neonově autě... Jsi přijel na sobotní oběd? Citovat
Vvitty Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Rad bych zde jeste jednou podekoval vsem ucastnikum za to, ze sraz probehl takto v pohode, aneb muzete si za to sami Jako organizatori sice udavame smer, ale bez vasi aktivni ucasti by to proste nebylo ono Take bych rad podekoval sponzorum, kteri venovali ceny na sraz - zastoupeni Peugeot CR, ktery zapujcil i predvadeci vozidlo, dale Domansky, TEC2000, Minimaxa Pocasi nas sice trosku zlobilo, ale po shlednuti zprav v TV musim konstatovat, ze mohlo byt vyrazne hur Citovat
Driver Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Srazek byl fajn, počasí , škoda že jsme s bráchou pohnojily ty otázky v orienťáku, když už nám vyšli dobře ostatní \"disciplíny\", bohužel jsme se řídily tím, že návody se čtou až nakonec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.