Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:) Já bych chtěl poděkovat nejen pořadatelům za super zábavu při orienťáku a organizaci, ale taky jedinému účastníkovi ze Slovenska - Durkovi !!! díky němu jsem nepřišel o foťák a potvrdilo se, že poctiví a čestní lidé se mezi námi ještě najdou. Durko, ještě jednou díky!

Jinak trošku mi příjezd na sraz znechutila \"blbá baba s Feldou\" co se mi na D1 chtěla nacpat do kufru! Mazlík má lehké šrámy, Felda dopadla podstatně hůř - dobře jí tak! Doufám, že jsem si tímto už vybral všechnu smůlu a na další srazy se nebudu muset bát přijet. :papa

Odesláno

také bych chtel podekovat za super srazek a všem organizatorum bylo to super a nejaká zima mi nevadila jako vždy sem si zatopil v hospudce pod kotlem takže mi vnoci bylo fajne:D:D:aut:aut a už se těším na další sraz

Odesláno

Velké díky patří pořadatelům, opravdu to zvládli bezvadně. Zejména usazení do chatek, že to naše osazenstvo mělo tak blízko. Nemám co vytknout.

Jo a díky tomu klukovi jménem Neon nebo jak, že mě vzal do auta ohřát, když v sobotu ráno někam chtěl jet... :D

MilanF1: Jsme se nějak úplně minuli...

Odesláno

sic na chvilku,ale přece jsme dorazili.

Počasí nevyšlo,ale to je asi to nejmenší.

Marceli taky jsme se minuli:aut .Po páté hodině jsme už museli vyrazit.

Odesláno

Ahojte ;)

taky se s Kubíkem připojujeme k poděkování organizátorům za pěkně připravený srázek na Seči :potlesk

Přemovi taky přejeme vše nej ke včerejšímu svátku :bacha:D:papa

Odesláno

Srazík byl velmi pěkně připravený, počasí nás nezaskočilo. Děkujeme organizátorům:super:super:super:potlesk:potlesk

Doufám, že se mi zítra podaří dát pár fotek

[upravil dne 17/5/10 Petav]

Odesláno

Také děkujeme pořadatelům za hezky připravený srazík, který jsme si maximálně užili.

Také jsem rád zase viděl na srazu nové tváře a i Durko jako slovensk zástupce ,sic jako jediný ale dorazil.

Některým jedincům pak zvláště děkuji za velmi vtipné kousky :D Dotyční vědí a i já jeden kousek předvedl na slalomu, tak snad se Johnovi video podaří brzy dát na forum aby jste i vy viděli jak jezdí C8 po třech kolech :D

Odesláno

Chtěl bych poděkovat všem za bezproblémový průběh srazu a hlavně za to, že jste všichni dorazili! Protože bez Vás by to prostě nešlo! ;) Zároveň jsme moc rádi že se Vám sraz i přes nepřízeň počasí libil a řádně jste si ho užili. Takže, díky všem a zase někdy se budem těšit. :papa

PS: Velké díky také patří sponzorům, ať už z řad členů, partnerů klubu a klubu samotnému. Děkujeme

Odesláno

MilanF1: Jojo, bylo nás tam moc. Ale prý jsme si byli i jeden večer blízko, jak mi pak v neděli popisovali kdo kde byl...

adraj: To já ještě trpěl v Neonově autě... Jsi přijel na sobotní oběd?

Odesláno

Rad bych zde jeste jednou podekoval vsem ucastnikum za to, ze sraz probehl takto v pohode, aneb muzete si za to sami :aut

Jako organizatori sice udavame smer, ale bez vasi aktivni ucasti by to proste nebylo ono :potlesk

Take bych rad podekoval sponzorum, kteri venovali ceny na sraz - zastoupeni Peugeot CR, ktery zapujcil i predvadeci vozidlo, dale Domansky, TEC2000, Minimaxa :papa

Pocasi nas sice trosku zlobilo, ale po shlednuti zprav v TV musim konstatovat, ze mohlo byt vyrazne hur :nevim

Odesláno

Srazek byl fajn, počasí :blicismajlik, škoda že jsme s bráchou pohnojily ty otázky v orienťáku, když už nám vyšli dobře ostatní \"disciplíny\", bohužel jsme se řídily tím, že návody se čtou až nakonec :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...