Strad Odesláno 1. červenec 2024 Odesláno 1. červenec 2024 Zdravím:-) Chápu to dobře, že aby mi nové autorádio využívalo i funkci ovládání pod volantem, musím dokoupit tohle a na to napojit to rádio? Mám Podofo a je napojené tím 16ti pinem. Canbus Z alíka sem nikdy nic nekupoval, nejsou pak nějaké "skryté" poplatky? Celnice atd... Dík Citovat
marek woody Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 (upraveno) zdravicko .. mam v hladaciku 5008 rv.2018 2l s automatom .. najazd okolo 180 tis. v peknej vybave gt.. malo by byt kupovane ako nove na slovensku po jednom majitelovy .. myslite ,ze to bude dobra volba? ..( cena je necelych 20 tis.) pripadne nejake rady ci postrehy .. som na fore novy a velmi sa tu neorientujem tak ma pripadne nasmerujte na dobre citanie .. diky Upraveno 7. červenec 2024 uživatelem marek woody Citovat
Haator Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 Zdravim, vedel by niekto poradit, ci je nejaky podstatny rozdiel medzi autami s VIN VF30EAHRMFS vs VF30EAHXMGS ? Rovnaky rok vyroby 2016, dvojliter 110 kW, Allure vybava, obe kupovane v SR. Rozdiel v cene niekolko 1000 eur a 70 000 najazdenych km (cca 130 000 vs 200 000 km). Citovat
pavelu96 Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 Zdar, zde si můžeš nechat zjistit výbavy obou aut a porovnat. A jinak jsi si odpověděl sám - cena a kilometry... Péťa ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 (upraveno) Dej inzeráty... Jedno může být "voňafka" ve stavu jako nové a druhé opotřebené... Upraveno 15. červenec 2025 uživatelem P607Olda Citovat
Haator Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 (upraveno) Dik, skusim. Inzeraty si sledujem od minuleho roka, to drahsie je v ponuke pol roka, bez zmeny ceny. To lacnejsie mesiac. Na otazky mailom mi neodpovedal zatial nikto. https://www.autobazar.eu/detail/peugeot-5008-20-bluehdi-stopstart-allure/AeU2BdYemOxj/ https://www.autobazar.eu/detail/peugeot-5008-20-bluehdi-stopstart-allure/AesVjulBSIN/ Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem pavelu96 Úprava odkazu Citovat
P607Olda Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) Dal si dva odkazy na rovnaký inzerát. Autobazar slúži na prerušenie - zmazanie histórie auta, aby sa nebolo možné stretnúť s minulým majiteľom. V prípade dovozov bývajú kilometre stočené. Skús autorizovaného predajcu, jeho ponuku ojazdených, alebo súkromného prvého majiteľa. Je možné na SK overiť kilometre pomocou STK? V CZ je to kontrolatachometru.cz. Ak je predané v SK, skús zistiť, kde, a zájdi tam (s fľaškou) a spýtaj sa, či naozaj, a ako pribúdali kilometre atď. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem P607Olda Citovat
pavelu96 Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 @Haator uprav si ty odkazy. Snažil jsem se oddělit, ale oba jsou na stejné vozidlo. @P607Olda chodit někam a pokoutně podsouvat flašky nebo obálky mi přijde víc než trapné, ale jestli ti to nevadí a funguje tak ok. Citovat
sitler Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 před 22 minutami, P607Olda napsal: Autobazar slúži na prerušenie autobazar.eu je normalni inzertni portal, ne bazar, a ani jedno z tech aut podle popisu nestoji v bazaru Citovat
P607Olda Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) @sitler citace z inzerátu: Marek Registrovaný predajca na Autobazar.EU od 20.04.2024 Takže prodejce je ten první majitel, který vlastní vozidlo od 2016? Píšeš " z těch aut" - zatím předvedl jen jedno vozidlo - inzerát. @pavelu96 výborně, popiš jinou metodu, jak zjistit minulost vozidla. Nepsal jsem obálku, nevkládej mi, co jsem nepsal!!! S kontakty se servisy mám dost zkušeností, neboj. Darem jsem ještě nic nepokazil, ať už nosím med, anebo flašky alkoholu. @Haator a když budeš u autorizovaného prodejce, hned se zeptej na jiné podobné auto, z protiúčtu. Že je v nabídce půl roku, není dobré znamení. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem P607Olda Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
sitler Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) ma spatne klikaci linky, ale adresy copy-paste jsou ruzne: https://www.autobazar.eu/detail/peugeot-5008-20-bluehdi-stopstart-allure/AesVjulBSIN/ https://www.autobazar.eu/detail/peugeot-5008-20-bluehdi-stopstart-allure/AeU2BdYemOxj/ ten jeden tam ma starsi registraci, ten druhy uplne cersvou. A klidne uz tam mohl v minulosti neco inzerovat, ale bazar to neni. Kdyz si vyjedes jeho tel cislo, tak ten se 2 roky starou registrackou je reditel a jednatel https://www.bontecshop.sk/obchodne-podmienky/ , a to nebude bazarista, a ma ho od roku 2019 Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem sitler Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) Toto je tema o 5008. Tak Tě chytnu za slovo a doufám, že na moje bláboly už nebudeš nikdy nikdy reagovat. @Haator Ten prodávající ze Sence vypadá na pečlivého chlapíka, fotky dokumentace to dokazují. Možná má i auto takto v pořádku... a je levnější. Nevýhodou je, že to máš daleko. Auto z Bardejova co nejvíc "proklepni", snaž se zjistit historii. V inzerátu je "první majitel". Prověř všechno, a sebemenší nesrovnalost vezmi vážně. Na fotkách je stav tachometru 121000, a svítí výstražný trojúhelník - nějaká porucha. Na konci fotek je i fotka TP, kde je tedy možno zjistit majitele i rok poslední koupě 2019. Uvidíš taky při prohlídce, jak je auto zachovalé, či odrbané. Veřejné stránky jako kontrolatachometru.cz na Slovensku nejsou? V CZ je to příjemné, zadarmo zjistit stavy tachometru postupně po letech. Díval jsem se ještě na stránky autobazar.eu, prodejce Marek z Michaloviec tam má 424 inzerátů, kola a pneu. Prodejce Ján Baláži se mi nezobrazil. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem P607Olda Citovat
Péťa Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 Vím, že teda naštvu hodně členů a budu nařčen z cenzury. Ale tahle diskuse se opravdu zvrtla úplně mimo téma a proto ji uklidím. Doufám, že mě chápete, tohle k ničemu rozumnému nevede. Vím, že nemáte moc prostoru si postěžovat na práci nás moderátorů, ale navrhuji ke stížnostem vlákno "Komunikace s vedením". pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Haator Odesláno 19. červenec 2025 Odesláno 19. červenec 2025 Dakujem za postrehy. Linky tam su od zaciatku dva rozne, neviem co vam ukazuje, mne to neskratilo na ziadny odkaz. Zial v tejto motorizacii niet z coho vyberat, nemam uz kde inde hladat. A aj ked nieco pribudne, na maily neodpisu, telefon nedvihaju, nechapem. Pre mna by bolo jednoduchsie to riesit cez bazar ako cez sukromnikov, co len vymyslaju. Je tam este v ponuke AAA, asi skoncim pri nich alebo inom bazare, kde sa nieco objavi. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 (upraveno) Ze začátku dva linky ukazovaly na stejný inzerát, potom to někdo opravil. Táta mi říkal, že když kupuješ, napůl se dívej na zboží a napůl na prodejce. Jak už jsem psal, ten z Bardejova je blízko, podívej se na auto, nechej si předložit všechny papíry a studuj podrobně a s nedůvěrou. Ten ze Sence vypadá pedant (pečlivý) a v podobném stavu bude i auto. Díval jsem se i na nabídky ojetých u autorizovaných dealerů na SK, je jich málo. V CZ je nabídka větší, a v té chvíli se vyplatí mít kontakty typu: prosím vás, ten co se nabízí v .... , zavolejte tam, jestli je to všechno pravda, se zárukou pravdivosti... Už jsem do firmy kupoval asi 80 ojetých aut a nyní už jen nové, ale zkušenosti už mi zůstaly: stočené, kradené, bourané... Jednou jsem jel do HK k "zaručenému prodejci", v kastlíku jsem našel fakturu s vyšším počtem km, než na tachometru... Na začátku jsem psal: bazar slouží k tomu, aby ses nepátral po minulosti. (hned mě někdo zpochybňoval). Tady je nabídka v CZ, pro porovnání cen a představu. https://skladovevozy.peugeot.cz/ojete-vozy/vysledky-hledani?car_state[0]=O&manufacturer[0]=peugeot&model[0]=5008 V Bludově mám známé, od nich jsem koupil už asi 12 nových aut, tam bych mohl poptat i minulost těchto aut. Ponuka na SK https://peugeot.skladovevozidla.sk/jazdene-a-predvadzacie-vozidla/vysledky-hladania?car_state[0]=O&model[0]=5008 PS: Inzerát "Senec" je už predaný, inzerát "Bardejov" existuje. Celá ponuka vč. CZ je tu https://www.autobazar.eu/vysledky/osobne-vozidla/peugeot/5008/?priceTo=12000&fuel=31254 Ja som mal 1,6 HDi aut (robot), jazdí dodnes v rodine, motor slabší, ale dobrý, spotreba menšia. Anebo poptej člena @HugoBoss, ať ti něco doveze. Upraveno 28. červenec 2025 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.