Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Elton: Tak já nevím, v testech nevychází moc dobře, zvláště na mokru. Ale dokud nepotřebuješ, aby tě guma podržela, tak řešíš akorát komfort.

Nevím jak testy, ale co si zkouším na vlastní kůži, tak i na mokru nejsou o nic horší. Ty Mišeliny HP co ta byli, byli úplně strašné, jak na suchu tak na mokru, navíc hučeli a sjížděli se. Za tu cenu bych ocenil větší výdrž a službu. Zato Barum byli výborné, tiché a 3x vyžší nájezd. Ty Wanli mě velmi mile překvapily jak komfortem tak jízdou, jak na suchu tak za mokra. Na testy moc nedám, jen na zkušenost. Podle testů je v čechách nejlepší škodovka a v životě bych ji nechtěl.

Odesláno

saniťák Elton: Jaký typ barumek jsi měl a kolik jsi nalítal?

A proč jsi přešel na Wanli?

Já mám origo Michelinky (najeto zatím 5 tis.) takže nemám zkušenost a srovnání....

Dík ;)

Odesláno

Barum byl bravuris2 a vydržel 4 sezóny. Wanli jsem koupil z cenových důvodů, protože auto letos prodávám a nechtěl jsem investovat. A ty wanli mě velmi překvapily.

Odesláno

já mám micheliny čtvrtou sezonu, teď mají 45tkm, ještě mají asi 2,5 mm, to není zas taková hrůza u tak těžkýho auta. Ale taky je nepovažuji za zdařilé gumy a už si jen nekoupím. Ale spolehnout se na ně dá. Nevím, asi jsi trefil na nějakou blbou sérii. Jinak je fakt, že testy skoro furt vyhrává continental, ale já je mám na služebáku a nemohu proti nim říct nic.

Pokud jde o texty na českých autoserverech, tam klíďo oktávky porážejí mercedesy. Normálka, když už není jak argumentovat, šupne se tam kufr a cena a je to...

Odesláno

K těm testům redaktorů - minule porovnávali starou a novou Fábii, a víte, jakou přednost má stará Fabie? Má přehledný tachometr...

K pneumatikám - proto jsem psal že bych na zimu investoval do fungl nových Continentalek, které se osvědčily. V létě bych to neřešil - tady je spíše problém nedostat smyk na roztaveném asfaltu - a na to testy nejsou...

Odesláno

P607Olda: Ano, k tomu se nemá smysl vyjadřovat. Já jsem koukal jak zrána, když ve všech testech sepsuli infotainment nové 308 jako že všechno dotykové, naprosto příšerné a bez základních čudlíků, na to může přijít jen francouz. No a pak přišlo Volvo XC90 a všichni se mohli po*rat, že dokonalý design infotainmentu nehyzdí žádné čudlíky a tlačítka a všechno je dotykové a úžasné... To pak jen koukáš v němém úžasu a říkáš si, co vlastně chtějí. Často to připomíná, že pokud to udělá koncern, je to "skvělá myšlenka", pokud někdo jiný, je to většinou "podivný krok stranou"... Přesně tak fungují "motorističtí" novináři v Česku.

Elton: Tedy to fakt nechápu, 50 dám na Michelinech taky.

Odesláno

To není možný. Jedna sezóna???? Nepochopitelný!!! Já osobně mám velice dobrou nebo spíše vynikající zkušenost s miselinama. Nicméně ne na 5008, ale i tak se mi to zdá dost divný. Ale tím nechci říct, že by to nemohla být pravda co píšeš. Spíš bych v tom viděl vadný výrobek. Každopádně je tam mám taky a samozřejmě to budu sledovat

Odesláno

U 407my jsem si pořídil zimní mišeliny a jel s něma do špindlu. Na mokru super, při jízdě na sněhu tragédie. Mezi špindlem a svatým petrem všechny auta jeli, jen já stál na místě a točil kolama. Místní horal po vytažemí na horu mě řekl, že jsem blázen jet s mišelinama na hory. Je fakt, že většina kolem byla na barumech.

Odesláno

Tak já na michelinech najel 38 000 a na barumkách mám 35 000 a jeden mm gumy k dobru. Nechápu jak můžete najet 50 000 na gumách. Asi to bude povrchem silnic po kterých jezdím. Skandinávie má asfalt jak hrubý šmirgl. Auto při jízdě po něm dost hučí. A pak jezdím hodně hory. Letos Švýcarsko, Francie, Španělsko a Portugalsko. Zvláště to portugalsko byla sama prudká a krátká zatáčka. Tam ty gumy asi dostaly dost zabrat. Možná že to je příčina, že teď ty gumy duní. No objednal jsem opět barumky. Teď Brilantis 3. Testy je chválí, tak uvidím. Ale těch 50 000km na nich určitě nenajedu.V tomhle už jsem pesimista.

Odesláno

Já mám osobně nejlepší zkušenost se Semperitem. Ale úplně nejlevnější nejsou. Jenže mám taky dobrou zkušenost se Škodovkama... :F Teda je pravda, že mám i dobré zkušenosti s Mercedesama :D

Odesláno

Vatsug a zpravodaje z cest už nebudou?

Ale jó, něco sepíšu, ale nějak se mi v tom horku do ničeho nechce. Snad to bude dřív než v Mrazíku,,Počkejte do zimy loupežníčkové,"ne že spadnou, ale napíšu. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...