Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

V létě budu řešit první servis. Dnes jsem se byl podívat v Žatci. Ptal jsem se na cenu a první servis by měl stát cca 5000,- . Ptal jsem se, jestli si můžu přivést vlastní olej a pry ano. Jenom jsem se zapomněl zeptat na cenu bez oleje od nich ; D

Snad budu spokojen. Nikde jsem nenašel recenze na tento servis Peugeot.

Upraveno uživatelem radek171076
Odesláno

Ja som bol v autorizovanom servise v Malackách (Auto Šeny), a som úplne spokojný - aj dohodnutý čas, aj predbežná cena sedela na euro, aj prístup bol v pohode - proste som sa cítil ako vážený zákazník (to sa mi často nestáva  :) ).

Odesláno (upraveno)

Mojo2: Překvapilo mne, že autorizák Peugeot ti dal jiný olej než Total. Ani nevím, jestli olej má specifikaci PSA nebo pouze obecnou.

Jinak po návštěvě Domanského ve Stodůlkách mě skoro odradili to auto i koupit. Na servis bych tam nejel, i když to mám kousek.

Upraveno uživatelem Pacho69
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Zdravím, jsem tu nová a mám na Vás dotaz ohledně automatické převodvky. S přítelem jsme rozhodnuti pro koupi ojeté 5008 (2011, 2012), nafta v automatu, ale stále nevíme, pro kterou převodovku se rozhodnout. Zda 1.6HDi 2-tronic nebo 2.0 HDi klasický automat. Jaké máte s těmito převodovkami zkušenosti? Co jsem četla, tak s tou 2-tronic se musí opatrně na plyn, mám z toho docela strach, hlavně při předjíždění. 

P.S. Klasický automat se v 1.6HDi náhodou nevyráběl?

Děkuji

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, 

jakožto nováček u P 5008 bych se rád zeptal zkušenějších na doporučení letních pneu - rozměr 215/50 R 17, nějak se nemohu rozhodnout. Rád bych nějakou střední cenovou třídu, hodně jsou chválené Pirelli P 7 Cinturato, mě zaujali Nokian zLine.

Za přípané rady předem děkuji.

Odesláno (upraveno)

pireli nebere hučí a moc nedrží už to není jako kdysi,goodyear efficient grip performace vyhrávají v testech a chválí si je tady,taky je budu kupovat příští rok,tatik má ted nové sava uhp 235 40 r18 a jsou tiché a drží dobře,komfort taky

Nebo Dunlop Sport BluResponse jinak tady máš test http://www.testpneumatik.eu/letni-ams-225-50-R17

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Děkuji za odpověd, uvedený test mám prohlédnutý. Jen jsem nepochopil, proč rozměr 225/50 R 17 je celkově levnější. Co ty Nokiany? Nějak mi padli do oka, poměr cena/výkon.

Odesláno

Nokian určitě dobrá volba, v letošních testech dopadly skvěle, jen se trochu víc sjíždějí. Ale to je obecně moje zkušenost u všech Nokianů. Můžeš pouvažovat i o GoodYear EfficientGrip (jedny z nejlepších na mokru), případně Michelin Pilot Primacy 3, což je hodnocena jako jedna z nejlepších (nejvyváženějších) gum pro letošní sezonu. Tradiční špička jsou Continetaly (SportContact 5). Mě celkem zaujal i Vredestein Sportrac 5, ale nenašel jsem ho v hmotnostním indexu vyšším než 91. Dunlopy (BlueResponse) mám na služebáku a jsem s nimi velice spokojen.

Odesláno

Pacho, díky za odpověď, já ty dobrý gumy znám, Kontiky mám na P 307, ale koukám taky po ceně. Ty Nokiany mi přijdou jako zlatá střední cesta, cenově i vlastnostma. Spíš ted váhám, jestli zLine nebo Line. Je to boj.... :)

Odesláno (upraveno)

Kontiky mám na P 307, a na předku sem je sjel na polovinu (cca 4 mm) za sezonu(ContiPremiumContact 5), nájezd cca 10 t km, musel jsem dokoupit 2 ks dopředu a ty už vypadají v pohodě. Z toho usuzuji, že ani Continental nemá vyváženou kvalitu výroby. Bůhví odkud ty gumy byly. Kupoval sem v AZ Pneu.

Upraveno uživatelem Husky
Odesláno (upraveno)

Já měl SportContact 5 225/45 R17, najelo se na nich 54tis. To si myslím jde. Na mokru jsem se na nich rozhodně nebál. Subjektivně jsou možná aktuální (tedy zatím ještě nepřezuté) BlueResponse tišší, ale objektivně těžko posoudit. Po zimákách je jakákoliv letní guma balzám na uši...

Asi je rozdíl mezi sportContact a premiumContact, to je pravda. Já třeba Alpin A4 už nechci nikdy více a kolega si PilotAlpin PA3 nemůže vynachválit...

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

asi každá guma je jiná kvalita nebo na  každe auto to sedí jinak-  alpin a4 si zas chválí hodně i stryk je má,měli jsme sportcontact 2   235 40 r18 a hučeli jak kráva a trhal se vzorek 4,5mm 4 roky staré ,to samé dunlop winter sport 3D 5mm a gumá hučí a vzorek se taky dost trhá  hlavně boky

Odesláno

SportContac2 jsem měl taky, ale už je to víc než 10let...

Pro mě Alpin A4 zklamání. Jediná pozitivní vlastnost je průběh, pořád vypadají jak nové... TS850 na služebáku jsou o dost lepší. Já se vrátím se k zimnímu nokianu. Chválu jsem slyšel na Alpin A5, ale nemám vlastní zkušenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...