Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebo jsem to viděl namazávat mýdlovou vodou (nemyslím v mrazu, ale před) ;)

Silikonový olej není moc vhodný-silikon je totiž na lak pěkná potvora.

Nemyslím na povrchu ale pod lakem.

Dostane se do pórů plechu a pak když potřebuješ někde něco přestříknout tak to prostě nedáš.

Dělal jsem na lakovně v automotive takže vím své ;) 

Odesláno

Já právě jezdím po cca 8000 km za 7.5l/100km. Ale nemám srovnání. Vím, že u automatu je obecně spotřeba lehce vyšší, ale sedm a půl se mi zdá i tak dost.

Ještě někdo se přidá s názorem a číslem?

U mě po 50tis. běžný provoz cca okolo 7.0l/100, ale jezdím hodně po městě, na delších cestách okolo 6,5, když se snažím, dostal jsem se už i na 5,9, ale to mě fakt nebaví.

Myslím, že těch 7,5 je OK.

Odesláno

Dobrý deň. 5008čku (kúpil som jazdenú 92600km) mám asi 1 mesiac a spotrebu mám po 1200km 5,6 l/100km. Dnes sa mi tiež stalo, že mi spadol tempomat, a keď tak nad tým rozmýšlam, tak asi na kruháči - odvtedy som ho nevedel použiť. Po novom naštartovaní už ok. Stáva sa mi ale občas, že počas jazdy mi začne PC ukazovať zvýšenú spotrebu pri rovnakom štýle jazdy, a to až skoro dvojnásobne. Ako pri predchádzajúcom probléme, po novom štarte ok.

Nemá s tým už niekto skúsenosti?   Ďakujem za odpovede. :)

Odesláno

První hláška, že je něco s ruční brzdou a ESP+ASR mi napsalo asi před rokem a pak dneska. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování bylo vše O.K.

Ruční brzda byla zatáhlá a tak mi to ještě napsalo, že jí mám odbrzdit šlápnutím na brzdový pedál a zatažením za páčku. Ostatně takhle odbržďuji parkováčku při parkování v mrazech a nechávám tam rychlost.

Odesláno (upraveno)

Automatické zabrzdenie po vypnutí auta by sa malo dať vypnúť cez menu sa mi zdá. Moja otázka je ale, či na robotizovanej prev. zostane zaradená 1notka v polohe A pri vypnutom aute, alebo robot musí byť zabrzdený ručnou brzdou?

Upraveno uživatelem miroslav04
Odesláno

nedavno jsem se zde zminoval o problemu s vypinajicim se tempomatem pri zvysovani rychlosti na nastavenou hodnotu. Dnes se mi asi podarilo najit spolecneho jmenovatele. Problem nastava pri 5 ci 6 rychlostnim stupni (na 4 se mi to zatim nepodarilo replikovat) pokud aktivuji tempomat z pauzy pri otackach cca 1800 - 2100 tak se cca po 2-3s vypne. Deje se to i po te, co treba jedu na tempomat konstatni rychlosti v udanem rozmezi otacek a pomoci tlacitek pridam nastavenou rychlost.

Návštěvník
Odesláno

Ahoj.....ve všech světýlkách je 12V-5W celosklo......

Nebude potom nejaky problem s elektronikou? Menil ste niekto za ledky?

Apropos ....kde zozenienm zadnu roletu do batozinoveho priestoru?

Odesláno

Nebude potom nejaky problem s elektronikou? Menil ste niekto za ledky?

pokud se použijí ledky pro CAN BUS (se zabudovanym odporem) tak by problem byt nemel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...